SULTANLAR TARİH YAZDI

Türkiye Bayanlar Voleybol 2’nci Ligi’nde Sakarya’yı temsil eden Yeni Hendekli kızlar, Pursaklar’ı Ankara’ya eli boş gönderdiler.

SULTANLAR TARİH YAZDI


Ligdeki ilk sezonunda herkesin neler yapacağını merak ettiği Yeni Hendek Bayan Voleybol Takımı, bu soruların cevabını galibiyetleriyle veriyor. Hendek Yeni Kapalı spor Salonunda oynana karşılaşma başlamadan Çengiz Gülüce için saygı Duruşunda bulunuldu.

İdris Demir’in öğrencileri geçen haftaki Ankara Karayolları mağlubiyetinin ardından bu hafta evinde Pursaklar’ı 3-1 mağlup etmeyi başardı.


İlk seti 25-16 kazanan, ikinci sette ise 19-25 kaybeden Sultanlar, 25-20 ve 25-15’lik üçüncü ve dördüncü setlerle maçı 3-1 kazandı. Daha önce Maltepe Yalıspor, Ordu Telekom galibiyetleriyle çıkış yakalayan Hendekli kızlar, Pursaklar’ı da devirerek ligdeki 5’inci galibiyetini elde etmiş oldu.

Salon: Hendek Yeni Spor Salonu

Hakemler: Ersin Şencan, Erkan Taş

Yeni Hendekspor: Kübra ***,Gizem ***,Ebru ***, Duygu ***, Gülşah ***, Betül ***, Esma ***, Çağla ***, Elvan ***, Gamze ***, Hatice ***

Antrenör: İdris Demir

Pursaklar V. İhtisas: Burcu **, Tuğçe **, Gülçin **, Elif **, Andreialeite ***, Kardelan **, Gülay **, Seda **, Ceren **, Alanur **

Antrenör: Salih Yergin

Setler: 25-16, 19-25, 25-20, 25-15

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184