TEMİZCE HENDEK’İN GURURU OLDU

654. tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde Metin Alparslan Temizce Hendek’in gururu oldu. Temizce önümüzde ki yıl Küçük orta küçük boyda mücadele edecek.

TEMİZCE HENDEK’İN GURURU OLDU


Kırkpınar yağlı güreşlerinde Deste Büyük Boy’da Hendek Belediyesi adına güreşen Hendek’li genç güreşçi Metin Alparslan  Temizce finalde Antalya’lı rakibini yenerek şampiyon oldu ve Küçük Orta küçük boya çıktı.

Antalya’lıları dize getirdi

Hendek Belediyesi adına güreşen ve geleceğin Başpehlivanı olma yolunda emin adımlarla giden  Metin Alparslan  Temizce 5 turda da Antalya’lı rakiplerini birer birer dize getirerek finale yükseldi. Finalde de Antalyalı rakibini normal sürenin ardından puanlamada yenerek Şampiyon oldu.

Kırkpınar’da gururumuz olan Metin Alparslan  Temizce’yi Hendek’ten izlemeye giden güreşseverler ayakta alkışlayarak mutluluğu doyasıya yaşadılar.

Birincilik kürsüsüne çıkan Metin Alparslan Temizce aldığı tüm galibiyetleri Hendek halkına hediye ettiğini söyleyerek büyük bir mutluluk yaşadığını ifade etti.

Ustaları Hafız Abdurrahman kahveci ve Gazanfer Kahveci  nezaretinde bugüne kadar çalışarak Kırkpınarda yeşil meydana çıkan Metin Alparslan  Temizce önümüzde ki sezonda da çalışmalarına devam edecek.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184