TOSUN İSPANYA YOLCUSU

Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Büşra Tosun, Akdeniz Kupasına katılmak üzere İspanya’ya gidiyor.

TOSUN İSPANYA YOLCUSU


İspanya’nın Toledo şehrinde 26 Ülkenin katılımı ile düzenlenecek olan Akdeniz Kupasında Büyük Bayanlarda 55 kiloda müsabakalara çıkacak olan Hendek Karate Takımı Sporcusu Büşra Tosun için turnuva Dünya Şampiyonası öncesi iyi bir hazırlık olacak.

Ekim ayı sonunda Avusturya’da yapılacak olan Dünya şampiyonası öncesi bir yandan hazırlıklarını sürdüren Büşra Tosun bir yandan da Akdeniz kupasına katılarak madalya arayacak.

Hendek Belediyesi Karate takımı sporcusu Büşra Tosun, Cumartesi günü 55 kiloda Büyük Bayanlarda rakibi ile karşılaşacak.
Antrenör Nurkan Kayacık, Ekim ayı sonunda Avusturya’da yapılacak olan Dünya şampiyonası öncesi hazırlakları için bu turnuvalar sporcum için iyi olacak. Bu turnuvaların ardından Dünya şampiyonasında Büşra Tosun’un derece yapacağına inanıyorum dedi.

Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Dünya Şampiyonası öncesi Akdeniz Kupasına katılan Büşra Tosun’a başarılar dilerken, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Büşra Tosun’a Akdeniz Kupasında başarılar dileyerek derece ile döneceğine inandığını ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184