HENDEK BELEDİYESİNDE İNTRANET DEVRİ

Hendek Belediyesi, intranet (kurum içi ağ) kullanımına geçiyor. Temel hedefi, çalışanlar arasında kesintisiz iletişim ve işbirliği sağlayabilmek olan intranet, Hendek Belediyesi’nde 1 Aralık’ta aktif olarak kullanılmaya başlanılacak.

HENDEK BELEDİYESİNDE İNTRANET DEVRİ


İntranet hakkında bilgi veren Hendek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli Hüsnü Budakoğlu, “İnternet üzerinde geliştirilmiş standart teknolojileri ve protokolleri kullanan intranet, yalnızca kuruma özgüdür. İntranet, internet ́in örgüt gereksinimlerine indirgenmiş ve verimli olarak yönetilip denetlenebilecek duruma getirilmiş biçimi olarak da açıklanabilir. İntranetlerin temel amacı, çalışanlar arasında kesintisiz iletişim ve işbirliği sağlayabilmektir” Diye konuştu.

Kurum içi işleyişte önemli

 Budakoğlu, “ Önceleri, bilgi kaynakları, birbirinden ayrı alanlarda saklanmakta ve yalnızca o alanda çalışan kişilerin erişimine açık tutulmaktaydı. İntranet ortamında ise kullanıcılar, çeşitli veri tabanlarına, raporlara ve işleriyle ilgili değişik bilgilere, tek bir ara yüz üzerinden ulaşabilirler. Bugün intranet, bir kurumun teknolojik yapısındaki en önemli ve en stratejik olgu durumuna gelmeye başlamıştır. ”dedi. Hendek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli Hüsnü Budakoğlu tarafından tasarlanan Hendek Belediyesi intranet sayfası 1 Aralık 2014 tarihi ile faaliyete geçecek.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 17:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan candan
hakan candan - 9 yıl Önce

daha internet sitesi doğru düzgün çalışmıyorken intranet bu belediye ye fazla, varmı var maksat desinler

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184