HENDEK’TE SATIŞA HAZIR AT ETİ SATAN İKİ KASAP SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

Hendek Belediyesi Zabıta Ekipleri, Hendek’te kasapları denetledi. Denetim esnasında mide bulandıran sonuçlar ortaya çıktı.

 HENDEK’TE SATIŞA HAZIR AT ETİ SATAN İKİ KASAP SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI


Hendek'te faaliyet gösteren iki kasapta satışa hazır “tek tırnak” diye tabir edilen, at ve eşek eti tespit edildi.

Olay ile ilgili zabıta ekipleri tutanak tutarak kesin sonuçların tespit edilmesi için et numunelerini Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne gönderdi.

İl Müdürlüğünden gelecek olan tahlil sonuçlarına göre at eti satan firma/firmalar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından kamuoyuna deşifre edileceği öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 10:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
seref atac
seref atac - 9 yıl Önce

boyle bi zamanda boyle bi ayda para ugruna insanligini hayvanligina degisebilen o aciz varliklarin rabbim hem bu hem oteki dunyada yuzumuzdeki ifadeyi gozlerinden eksik etmesin.onlardan bilerek bu eti alip halka yiyeecek olarak arz etmeyee calisanlarida helak etsin .Allah belalarini veersin insallah....

Aysun Kaya
Aysun Kaya - 9 yıl Önce

bu kasapların isimlerini verin lütfen, at eşek eti satanlar utanmıyorda siz deşifre edincemi ayıp olacak. ben dahil bir çok insan hendekten et almayacak. şimdi bu haber bütün kasapların işlerini düşürüp hepsini zan altında bırakacak.

Metin kuşcan
Metin kuşcan - 9 yıl Önce

Ben de farklı sektötde ticaret yapıyorum. Fakat bu şekilde ticaret yapan bir ticarethane tabiiki deşifre edilmesi gerekiyor.hatta ben bı devletin yerinde olsam bu tür insan sağlığı ile ilgili oynayan firmaları bir daha ticaret yapamasın diye işyerini mühürleyerek ticaret hayatına son veririm. ( kendi payıma düşüncem)

Murat
Murat - 9 yıl Önce

İsimlerini ne diye aciklamiyosunuz anlamadım bu insanlar bunlari yemeye devam edecekler eğer bu haberi yayınlayıp isimlerini yazmayın

yavuz ardahan
yavuz ardahan - 9 yıl Önce

Allah belalarını versin.ama suç onlarda degil etin fiyatını artıranlarda

Bahri civelek
Bahri civelek - 9 yıl Önce

Butip kendini bilmez Allah korkusu olmayan şahislarin isimlerini aciklicaksinizki herkes bilsin suratlarina tükürsünler

mustafa dertli
mustafa dertli - 9 yıl Önce

Millet etin pahalı olması dolasıyla et nedir unuttuk birde alsak bize denk gelir garibanlar a at eti yemek yazık nereye guvenicez hendekden de bir daha et almam yazık tabiikit deşifre olması taraftarıyım

sezai altmis
sezai altmis - 9 yıl Önce

Kasap at eti satarak halkin sagligiyla oynuyor devlette saklitarak demekki bir dostumuz yok


SIRADAKİ HABER

banner83

banner184