HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN VEDA YEMEĞİ

Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tayin olan ve Emekliye ayrılan personele veda yemeği verdi.

HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN VEDA YEMEĞİ


Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Loccanda Restaurant'ta düzenlenen veda yemeğine, İlçe Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, göreve veda ederek tayin olan Müdür Yardımcıları Mikail Alanka, Mustafa Fındık, Okuma yazma Öğretmeni Bahri Bayrak, Müdür Yardımcılık görevine yeni atanan Özgür Baylan, Erhan Yılmaz, Melek Kılıç, Halk Eğitimi Personeli ve Halk Eğitim Merkezinde görevli Usta öğreticilerin katılımı ile gerçekleşti.
Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Tan bu güzel ve dostluk ortamında katılan ve katılamayan herkese teşekkürlerini sundu.

Yemek sonrasında müdür Necati Tan Halk Eğitimi Merkezindeki görevinden ayrılan ve  Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanan Mustafa Fındık ve yine Halk Eğitimi Merkezindeki görevinden ayrılan ve Adapazarı’nda görevine devam edecek olan Mikail Alanka’ya plaketlerini takdim ederek görevlerinde başarılarını diledi.

Halk Eğitimi Merkezimizde uzun süredir görev alan ve emeklilik hakkını kazanan Usta Öğretici Nihal Koç ve Fatma Tatarhan’ da plaketlerini Müdür Necati Tan takdim ederek görevlerinde başarılar diledi.

Yemekte ayrıca Halk Eğitimi Merkezine yeni atanan Müdür yardımcıları Özgür Baylan, Erhan Yılmaz ve Melek Kılıç’ın tanıştırılması ve başarı dilekleri ile yemek sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184