Hendekli Okulların Proje Başarısı

Erasmus+ projeleri kapsamında Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve 2 Okul proje desteği almaya hak kazandı.

Hendekli Okulların Proje Başarısı


2018 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 (KA1) Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlandı.

Türkiye Ulusal Ajansına Türkiye Genelinde 4019 proje teklif edilmiş olup, bunlardan 166 proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanmış, 101 proje teklifi yedek olarak belirlenmiştir.

İlçemiz Okulları 2018 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 (KA1) Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “Kaynaştırma Eğitiminde Yenilikçi Yaklaşımlar”,  Cumhuriyet İlkokulu “Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar 21. Yüzyıl Pedagojisi” ve Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu “Haydi Gel Bizimle Ol!” adlı projeleri ile hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Hibe desteği alan projeler ile Hendek’ten 60 Öğretmen yurt dışı eğitim faaliyetinde bulunacaklardır.

Yeni Mahalle Anaokulu “Merak Et, Keşfet, Öğren” adlı projesi ile 2018 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 (KA1) Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında ve Yeni Mahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Kız Öğrencilerimizin Mesleki Eğitimde Almanya Deneyimi” adlı projesi ile Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği kapsamında yedek olarak belirlenmiştir.

Bu projelerin kabul olması durumunda Öğretmen ve Öğrencilerimiz yurt dışı Eğitim faaliyetinde bulunacaklardır.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa Çuhadar, projelerin hazırlanmasında emeği geçen Şube Müdürü Bedir Bayram’a, Okul idarecileri ve Öğretmenlerini tebrik etti ve projelerin hayırlı olmasını diledi.


Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184