MİNİ TUTKUNLARI BEYLİCE’DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Hendek Beylice İlkokulun da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı şenlikleri kapsamında yapılan etkinliklere Mini Passion ailesi sürpriz ziyaret ederek şenliklere katıldı.

MİNİ TUTKUNLARI BEYLİCE’DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU


Hendek Beylice İlkokulu’nda www.minipassions.net 
adresinde bir araya gelen MINI tutkunları İstanbul’dan gelerek çocukların bayram sevincine ortak oldular.

Mini Passion ailesine mensup mini tutkunları, Beylice köyünde düzenlenen şenliklere katılarak çocuklara hediyeler dağıttılar.

Otomobillerine olan ilgileri ile bir araya gelen Mini tutkunları, güçlerini sosyal sorumlu Vatandaş duyarlılığı ile yararlı projelere taşıyor. Bu projelerin son uyarlaması olan okuma salonu projesi için kolları sıvayan üyeler Beylice Köyü’nde bulunan okulun kullanılmayan bir odasını okuma salonu olarak düzenledi.


MINI kullanıcısı ve tutkunu 1000’e yakın kullanıcının sosyal platformdaki buluşma noktası minipassion.net üyeleri sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Otomobillerine olan ilgileri ve tutkuları ile bir araya gelen grup, bu gücü sosyal sorumlu vatandaş duyarlılığı ile yararlı projelere taşıyor. Bu projelerin son uyarlaması olan okuma salonu projesi için kolları sıvayan üyeler Beylice Köyü’nde bulunan okulun kullanılmayan bir odasını okuma salonu olarak düzenleyerek öğrencilere fayda sağşamayı amaçladı.

Duvarların boyasından okuma salonunun raflarına kadar kendi emekleri ile hazırladıkları odayı kendi aralarında topladıkları kitaplar ile donattılar.

Forum üyesi Orhan Şahin ve Beylice İlköğretim Okulu Öğretmeni Murat Güdek’in yürüttüğü projeye sponsor olarak destek veren Carrefour İçerenköy Mağazası kitap, Eren Raf ise okuma salonunu rafları konularında destek olurken Pars Gümrük Müşavirliği ise Lojistik konusunda yardımcı oldular.


Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 17:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
emre metin
emre metin - 6 yıl Önce

eski ünlerden eser yok şimdi

Semih Sakaoğlu
Semih Sakaoğlu - 5 yıl Önce

aynn kardeşim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184