MYO’DA YÜKSEK ONUR VE ONUR ÖĞRENCİLERİNE TÖREN

Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 2013-2014 Güz dönemi sonunda bölümlerinde Yüksek Onur ve Onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere düzenlenen tören ile belgeleri verildi. Toplantının başında konuşma yapan

MYO’DA YÜKSEK ONUR VE ONUR ÖĞRENCİLERİNE TÖREN


Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 2013-2014 Güz dönemi sonunda bölümlerinde Yüksek Onur ve Onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere düzenlenen tören ile belgeleri verildi. Toplantının başında konuşma yapan Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim YÜKSEL 2. Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden yeni kampüs çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi ve hedeflerinin 2014 yılı içinde yeni kampüse taşınmak olduğunu açıkladı. Konuşmasında tüm Öğretim Elemanlarımız ve Öğrencilerimize Üniversitemiz veya Hendek Meslek Yüksekokulumuz adına düzenleyecekleri her türlü faaliyetler için destek verdiklerini ve bundan sonrada bu destekleri sürdüreceklerini söyledi. Ayrıca Yüksek Onur ve Onur belgesi almaya hak kazanan öğrencileri tebrik etti. Daha sonra belge takdimine geçildi ve 2013-2014 Öğretim Yılı Güz yarıyılı sonunda 4.00 üzerinden 4 tam not ortalaması sağlayarak dönemlerini 1.olarak tamamlayan Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencisi Sena TÜRKOĞLU, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğrencileri Eda AŞAR ve Reyhan YILMAZ’a belgeleri Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim YÜKSEL tarafından verildi.

 

Yine 3.90 not ortalaması ile dönemini 2. olarak tamamlayan Bilgisayar Teknolojileri Bölümü   öğrencisi Mürşit GÜLAŞTI’ya belgesini Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nihat KURT, 3.80 not ortalaması ile dönemlerini 3.olarak tamamlayan Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencileri Kübra TUNCA ve Gamze AKIN’a  ise belgelerini Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sedat KUŞCAN takdim ettiler.

 

Daha sonra bölümlerinde yüksek onur ve onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri Bölüm Başkanlarınca takdim edilerek, tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundular. Tören hatıra fotoğrafları çekimi ve ikram ile son buldu.

Yüksek Onur Belgesi Alan Öğrenciler:

Erdem KILIÇ, Gökçe ALTUNTAŞ, Mert ÖZEN, Merve MERCİ, Burak CEBECİ, Serap POLAT, İsmail KAYRETLİ, Ahmet TEBELLEŞ, Mesut KESKİN, Uğur ÇELİK.

Onur Belgesi Alan Öğrenciler:

Furkan TURANİ, Süleyman ŞAHİN, Bilal KÖSECİK, Nuri YURTTUTAN, Ferdi AKAR, Utku ALTAN, Ömer Faruk ÜSTÜNDAĞ, Faruk Caner ÖZCAN, Resul BIYIK, Levent ARSLAN, Emre ÖZKAYA, Havva YILDIZ, Musa ÖK, Yasemin GÜRBÜZ, Zeki AKSAMAZ, Emre KAYACAN, Adem SEVÜK, Emre ERASLAN, Ali AÇIKBAŞ, Yunus Emre ÇÖKEK, Emrah GÜLER, Nurullah OTKAN, Nursel ARSLAN, Şeyma YILMAZ, Murat DEMİR, Banu KESKİN, Muhsin ARTIRANLAR, Emir UĞURLUBAYLAR, Muammer KAYMAK, Elif Gözde ADIGÜZEL, Okan GÜRDOĞAN, Enes GÖKDEMİR, Tuğçe BÜZENCİ, Gülşen TOPAL, Kemal LATA, Tuğba KUŞCAN, Uğur ÇULLU, Ahmet GÜL, Hülya SAĞLAM, Elif ILGAZ,  Havva Özlem YILMAZ, Cansu GÜNDÖNÜM, Hanife BİLGİN, Oğuzhan KAAN, Ayşe Kübra ÇAMUR, Mazhar EFE, Esra CİHAN, Beyza KEBAP, Nagihan GÜMÜŞ.


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184