ÖĞRENCİLER FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Sakarya Üniversitesi Rehberlik ve Psikoloji Bölümü Öğrencileri örnek bir projeye imza atarak fidan dikti.

ÖĞRENCİLER FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU


Sakarya Üniversitesi Rehberlik ve Psikoloji Bölümü öğrencileri, İrem Ronay, Emine Soydan, Funda Başçiçek, Vicdan Ömercikoğlu, Mürşide Aydın ve Rıdvan Gözüaçık Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Hendek Yenimahalle Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinin ağaçlandırılamsı amacıyla bir proje oluşturdu.

Proje doğrultusunda Hendek Yenimahalle Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü, Müdür Yardımcısı, Hendek Orman İşletme Müdürlüğü’nün işbirliği ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Mehmet Kaya’nın katılımı ile Okul Öğrencileri ve Hendek Orman İşletme Müdürlüğü’nün görevlendirdiği yetkili kişiler ile birlikte Okul bahçesinin ağaçlandırma çalışmalarını gerçekleştirdi.


Organizasyon hakkında kısa bir açıklama yapan Öğrenciler, desteklerini bizlerden esirgemeyen Yrd. Doç. Mehmet Kaya’ya, Hendek Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerine, bize fidan dikiminde yardımcı olan işçi ağabeylerimize, Öğrenci kardeşlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dediler.


Yaklaşık 40 fidanı kendi elleriyle toprakla buluşturan Üniversite ve Lise Öğrencileri çevremizi koruyalım mesajı verdiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184