Haftasonu Ve Bayram Öncesi Koronavirus Aşılaması Devam Ediyor

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Koronavirüs aşılaması kapsamında vatandaşların bağışıklamasında hafta içi aşı çadırlarında ve haftasonu köylere yerinde gidilerek hizmetlerine devam ediyor.

Haftasonu Ve Bayram Öncesi Koronavirus Aşılaması Devam Ediyor

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık personeli ilçe merkezi ve  köylerde randevusuz bir şekilde aşılama yaparak  vatandaşlara hizmet sunuyor. Koronavirüs aşı uygulama oranlarını yüksetmek ve halkımızın bağışıklığını sağlamak üzere hafta sonu ve  bayram öncesi tüm halkımızı aşı çadırlarına  davet ediyorlar.

Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz.DrTekin Ulaş Karatepe sağlık   tesislerinde  ve kurulan çadırlarda hizmete devam edildiğini belirterek  aşı çadırlarında vatandaşların hizmete kolay ulaşmalarının sağlanması için hizmetlerin koordinasyonu konusunda  özenle çalıştıklarını ifade ediyor.Bu arada koordinasyonda destek sunan  yerel kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletiyor.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlık ekibi  Melek Nişancı Huzurevi sakinleri ve personellerinin gerekli sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra cuma günü aşılandıkları belirtti. Sağlık Bakanlığının MHRS üzerinden üçüncü doz aşı tanımlanan bireylere aşıların devam ettiği bildirildi.

Halkı duyarlılıkla bağışıklanma konusunda ilgili olmaya davet eden yetkililer , özellikle hijyen, maske ve mesafeye dikkat konusunda bir süre daha dikkatli olma noktasına vurgu yaptılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184