Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Açıklama Yaptı

Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Tekin Ulaş Karatepe Yaptığı açıklamada,

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Açıklama Yaptı

Değerli Halkımız,

Hendek İlçemizde  Birinci Basamak Sağlık Hizmeti sunumunda sağlığın teşviki, koruyucu sağlık hizmetleri ile teşhis ve  tedavi hizmetlerinin bir arada verildiği merkezlerimizde toplumumuzun  hizmete kolayca erişim sağlayabilecekleri  yaygın sağlık hizmeti sunumu büyük önem arz etmektedir.

Bilindiği üzere eski hizmet binamızda hizmet sunan birimlerimizin büyük çoğunluğunun taşınma işlemleri tamamlanmıştır.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü İdari Birimler ile, Müdürlüğümüze bağlı  Sağlıklı Hayat Merkezi birimlerimizin  geçici olarak sizlere hizmet sunacağı  yeni adresler aşağıda belirtilmiştir .

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü  , Hendek Başpınar Mah. 1146 sok. No: 6/103 8 Hendek kapalı (Pazaryeri üstü) hizmet sunmaktadır.

Sağlıklı Hayat Merkezi , Ketem Birimleri ve 3. Nolu Aile Sağlığı Merkezi Hendek Başpınar Mah. Cem Çerkezoğlu cad.No:13  adresinde hizmete başlamıştır.

1 Nolu Aile Sağlığı Merkezimiz  eski yerinde hizmete devam edecek olup , değişiklik  hususunda kamuoyu daha sonra bilgilendirilecektir.

Sağlık hizmetlerinde aksaklığa mahal verilmeyecek şekilde koordinasyon sağlanması konusunda  halkımızın  beklenti ve taleplerini tarafımıza iletmelerini rica ederiz.  Vatandaşlarımızın sağlık ekibine anlayış ve destek  göstermeleri  hususunu belirterek  toplumumuza sağlıklı günler dilerim.

Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Tekin Ulaş Karatepe

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184