Hendek’te Aşı Çalışmaları Devam Ediyor

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlık sağlık çalışanları aralıksız olarak aşılama ve filyasyon çalışmalarına devam ediyor.

Hendek’te Aşı Çalışmaları Devam Ediyor

Hendek İlçesine bağlı mahallelerde vatandaşlara bulundukları yerlerde aşılama hizmeti sunan sağlık çalışanları toplumu aşılanmaya davet ederken, tarihlere ve kendilerine belirtilen açıklamalara dikkat etmeleri konusunu önemle hatırlatıyorlar.

Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz.Dr. Tekin Ulaş Karatepe “ İlçe Müdürlüğümüze bağlı sağlık çalışanlarımız vatandaşlarımızı salgından korumak için aralıksız hizmet veriyor. Ekibimiz haftasonları dahil büyük bir özveri ile görevlerini yerine getiriyorlar. Vatandaşlarımız da sağlık çalışanlarımızın mücadelesini görüyor ve bizler de toplumumuzun bağışıklaması için mücadelemize devam ediyoruz. Aşılama çalışmaları toplumumuzun faydasına olduğu kadar toplumun sağlığını korumak ile ilgili bir vatandaşlık sorumluluğudur.” dedi.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı Aile Sağlığı Merkezleri dahil olmak üzere gayret eden sağlık personeli toplumun aşılanmalarına rağmen maske-mesafe-hijyen konularına riayet etmelerini , okuldan eve dönen çocuklarında el yıkama ve hijyen konularında ebeveynlerin bu alışkanlıkları kazanmaları ile ilgili çocuklarını bilgilendirmelerini önemle hatırlatıyorlar. Okul servis ve taşıma araçlarında çocukların maske takmalarının zorunlu bir tedbir olduğunu belirtiyorlar. Sağlık çalışanlarının Koronavirüs mücadelesinde toplumun desteğinin önemli olduğunu, bulaşmanın önlenerek korunma sağlanmasının sağlık çalışanı ve toplumun işbirliği içinde gerçekleşebileceğini önemle kaydediyorlar.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2021, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184