AMATÖR SPOR’UN TESİSLEŞMESİNİ İSTİYORUZ

Amatör spor kulüplerinin temsilcileri ile bir araya gelen ve tesisleşmenin önemine değinen Başkan Toçoğlu, “Tüm ilçelerimizde amatör sporun tesisleşmesini istiyoruz. İnşallah bu yönde çalışmalarımız olacak. Yeni dönemde de yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

AMATÖR SPOR’UN TESİSLEŞMESİNİ İSTİYORUZ
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Amatör Spor Kulüpleri’nin temsilcileri ile bir araya geldi. Reisoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan ASKF Başkan Vekili Osman Karaoğlan, “Sporun ve sporcunun yanında olan değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür diyoruz. Amatör Spor Kulüplerine çok büyük destek vermiştir” diye konuştu.

Amatör’e büyük destek

Başkan Toçoğlu, “Amatör spor kulüplerimize önemli katkılar sağladık. Amatör Spor Evini inşa ederek camiamızın hizmetine açtık. Erenler’de inşa ettiğimiz sentetik saha ile gençlerimizin daha güvenli sahalarda spor yapmasın olanak sağladık. Kulüplerimize araç tahsisi ve malzeme desteklerinde bulunduk. İnşallah önümüzdeki dönemde de desteğimiz sürecek” şeklinde konuştu.

Yatırımlar artarak devam edecek

Yeni dönemde tesisleşmeye daha fazla önem verileceğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Altyapı sorumluluğunu üstlendiğimiz Sakarya Spor’a modern bir tesis kazandırıyoruz. Antrenman sahaları ve konaklama binasıyla sporcularımızın hizmetinde olacak. İnşallah seçimlerin hemen ardından da Akyazı’da sentetik saha inşa edeceğiz. Tüm ilçelerimizde amatör sporun tesisleşmesini istiyoruz. İnşallah bu yönde çalışmalarımız olacak. Yeni dönemde de yatırımlarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184