Sakaryapark Bölgenin Cazibe Merkezi Olacak

Erenler’de ilçe kadın kolları ile bir araya gelen, esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Toçoğlu, seçim irtibat bürosu açılışında Çaykışlalılara seslendi: “Şehrimizi Sakarya nehri ile bütünleştirecek Sakaryapark projesini hayata geçirdik. Çalışmaların tamamlanması ile Sakaryapark bölgenin cazibe merkezi olacak. Erenler’imize, Sakarya’mıza değer katacak” dedi.

Sakaryapark Bölgenin Cazibe Merkezi Olacak



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de katıldığı programlarda yoğun ilgi ile karşılandı. Başkan Toçoğlu, ilk olarak ilçe kadın kolları ile Erenler Belediyesi Düğün Salonu’nda bir araya geldi. AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan Çolakoğlu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, “Her zaman vatandaşımızla bir olduk, birlikte olduk. İnşallah önümüzdeki seçimlerde bizden desteğini esirgemeyen vatandaşlarımız, çalışmalarımızda büyük emek sahibi kadınlarımız ve gençlerimiz ile büyük bir başarıya imza atacağız” dedi.  

 

Yatırımlar aratarak devam edecek

İlçe kadın kolları buluşmasının ardından ziyaretlerine devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile Küpçüler Mahallesi esnafı ile bir araya geldi. Ziyaretlerinde esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Toçoğlu, daha sonra Marangozlar Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti, AK Parti Çaykışla seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek’in de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, Erenler’de önemli yatırımların hayata geçirildiğini belirterek, “İlçelerimizin standartlarını daha da yükselten yatırımları AK kadrolar hayata geçirdi. İnşallah bu yatırımlar milletimizden alacağımız destekle seçimlerin ardından da artarak devam edecek” diye konuştu.

 

Gelişim ve değişim devam edecek

Başkan Toçoğlu, “Partimizin misyonu doğrultusunda, milletimiz için gece gündüz çalıştık. Gücümüzü milletten aldık. Bu güçle ilçemize duble yollar ve bisiklet yolları kazandırdık. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hidroelektrik santrali kurduk, enerji üretiyoruz. Şehrimizi Sakarya nehri ile bütünleştirecek Sakaryapark projesini hayata geçirdik. Çalışmaların tamamlanması ile Sakaryapark bölgenin cazibe merkezi olacak. Erenler’imize, Sakarya’mıza değer katacak. Hamdolsun tüm ilçelerimiz önemli gelişim gösterdi. Bu gelişim ve değişimin devam etmesi için milletimizin 30 Mart’ta AK Parti’ye yine büyük destek verecek. İnşallah seçimlerde Sakarya’dan en yüksek oyu alacak; başbakanımıza, milli iradeye sahip çıktığımızı bir kez daha göstereceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu konuşmasının ardından bir başka programa katılmak üzere miting alanından ayrıldı. 



Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184