SURİYE’YE YARDIM DESTEĞİ

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve yönetimi, İHH Başkanı Ruhi Ademoğlu’nu ziyaret etti.

SURİYE’YE YARDIM DESTEĞİ


Suriye’deki mazlumlara destek olmak amacıyla yola çıkacak olan tırlara yardım toplayan teşkilat üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu  ile birlikte yardımları İHH yetkilisi Ruhi Ademoğlu’na teslim etti.

Başkan Zehra Hatipoğlu  “Suriye’de, bütün dünyanın gözü önünde insanlık suçu işleniyor. Oradaki kardeşlerimiz,kadınlarımız,çocuklarımız çok zor durumda. Biz de bu duruma Ak Parti İl Kadın Kolları olarak duyarsız kalamazdık. Yapılan zalimliğin ve zulmün  bitmesini, Suriyeli kardeşlerimizin biran önce barış ve huzur içinde yaşamalarını temenni ediyoruz.Pirinç tanesi kadar da olsa elimizden geldiğince yardımcı olmak istedik.Elimizden ne gelirse yapacağız ” dedi.
Yapılan ziyaretle ilgili duyduğu mutluluğu dile getiren İHH İnsani Yardımlaşma Vakfı Sakarya İl Temsilcisi Ruhi Ademoğlu ise, İHH’nın genel olarak yürütülen faaliyetleri ve  yapılan çalışmaları  hakkında bilgi verdi. “Yeryüzü coğrafyasında bütün mazlum ve yoksul insanlara el uzatan vakıf Afrika’dan Ortadoğu’ya, Kafkaslardan Uzak Doğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada hizmet vermekte” dedi. Dünyanın 138 noktasında yardım faaliyetleri olduğunu belirten  Ademoğlu , Suriye’ye Sakarya’dan  54 tır yardım gönderildiğini söyledi.

Dış ülkelere yardım faaliyetlerinin  yanı sıra,  Sakarya’da 2500 aileye erzak yardımı yaptıklarını ifade eden Ruhi Ademoğlu, vakıf tarafından yürütülen yetim projesiyle de ilgili bilgiler verdi.

Yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirten IHH Vakfı Başkanı Ruhi Ademoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı  Zehra Hatipoğlu ve yönetimine teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184