Hırsızlar Çok Sayıda Eşya Çaldı

Hendek Akçayır Mahallesinde mevsimlik olarak kullanılan bir evde meydana gelen hırsızlık olayında çok sayıda malzeme çalındı.

Hırsızlar Çok Sayıda Eşya Çaldı


Hendek Akçayır Mahallesinde Ş.D. isimli şahsa ait mevsimlik kullanılan evde hırsızlık olayı ihbarı alan Jandarma Ekipleri, ihbar ile ilgili olarak söz konusu adrese gittiklerinde evin kapılarının kırılarak eve girildiğini belirledi.

Ev sahibinin gelmesiyle birlikte yapılan kontrollerde, 2 metre uzunluğunda 23 adet profil demir malzeme, 1 adet kuzine odun sobası, 1 adet balta, 15 adet bakır mutfak malzemesi ve 10 adet plastik 20 litrelik boya kovasının çalındığı belirlendi.

Şüpheliler kısa sürede yakalandı

Meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili görgü tanıklarından edinilen bilgilerde, şüphelilerin 3 kişi oldukları ve panelvan tipli bir araç ile kaçtıklarını öğrenen ekipler yaptıkları kontroller sonrası aracın B.A. isimli şahıs üzerine kayıtlı olduğunu, araç sahibinin ifadesinin ardından yanında bulunan diğer iki şahsın C.K. ve Y.A. olduğunu belirledi.

Yapılan işlemlerin ardından görgü tanıklarının şahısları tespit etmesi sonrasında Hendek Cumhuriyet Savcılığı tarafından gözaltına alınan şahıslar Adli Makamlara sevk edildi.

Hakim karşısına çıkartılan şahıslar Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184