JANDARMA’NIN VURDUĞU SUÇ MAKİNASI CEZAEVİNDE

Hendek’te mazot kaçakçılığı yaptıktan sonra Jandarma’nın dur ihtarına uymayarak kaçarken vurulan S.K, tedavisinin ardından güvenlik önlemleri altında Düzce’de adliyeye çıkartıldı.

JANDARMA’NIN VURDUĞU SUÇ MAKİNASI CEZAEVİNDE


Jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayan zanlı vurularak yaralanmış Çilimli sapağında ekipler tarafından durdurularak gözaltına alınmıştı. Yaralı olan S. K. Hastanede ki tedavisinin ardından Adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ki sorgusunun ardından Seyit K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer zanlılardan B.K ise Hendek’te çıkarıldığı adli makamlarca Adli Kontrol şartı ile serbest kaldı.

Yaralı S. K.’nın toplam 27 suçtan arandığı, İstanbul ve Ankara Emniyet Müdürlükleri tarafından Arandığı öğrenildi. S.K. isimli zanlısının birden fazla yaralama çok sayıda hırsızlık birden fazla kişi adına sahte kimlik kullanmak gibi suçlardan arandığı öğrenildi. S.K. isimli zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çilimli T tipi cezaevine gönderildi.

Olay geçtiğimiz günlerde Hendek tem otoyolunda bulunan bir tesiste meydana gelmişti. Mazot kaçakçılığı yapan 2 zanlı Hendek jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayarak lüks araçla kaçmaya başlamış kovalamaca esnasında jandarma ekipleri otomobili kurşun yağmuruna tutarak aracın lastiklerini patlatarak zanlılardan birini de yaralamıştı. Patlak lastik ile Düzce istikametine kaçan otomobil Çilimli Kavşağında tedbir alan jandarma ve emniyet ekipleri tarafından yol kesilerek durdurulmuş sürücü gözaltına alınarak karakola götürülürken yaralı S.K. ise 112 acil servis ekipleri tarafından hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Jandarma ekipleri tarafından sırtından vurularak yaralanan Zanlı tedavisinin ardından bayraktar jandarma ekipleri tarafından bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184