Anadolu Lisesinde Kariyer Günleri Devam Ediyor

Hendek Anadolu Lisesi 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerin vizyonlarını geliştirebilmeleri ve kariyer hedeflerini belirleyebilmeleri için iş dünyasından, sanat dünyasından, spor dünyasından ve bilim dünyasından konuşmacıları öğrencilerle buluşturuyor.

Anadolu Lisesinde Kariyer Günleri Devam Ediyor


Hendek Belediyesi Nikâh salonunda hem gezgin hem de girişimci olan Mühendis Ali Ulucan Hendek Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

300’den fazla şehir gezmiş olan Ali Ulucan öğrencilere bir şehrin sadece turistik bir değer olmadığını, bir şehri gezerken o yerin kültürünü tanımanın ve insanıyla konuşmanın çok önemli olduğunu ifade etti.

Öğrencilere düşük maliyetlerle çok şehir gezmenin inceliklerini anlatan Ali Ulucan aynı zamanda 21. Yüzyıl becerilerinden de bahsetti; dil öğrenmenin, disiplinli yaşamanın, sağlıklı beslenmenin, iyi insan ilişkileri kurmanın kaliteli v e bol bol seyahat etmenin kaliteli bir yaşamın temel anahtarları olduğunu anlattı.

Programın sonunda Konuşmacı Ali Ulucan’la fotoğraf çektiren öğrenciler, kariyer günleri kapsamında gelen konuşmacıların çok etkili olduklarını, farklı problem çözme yollarını öğrendiklerini ifade ettiler.

Hendek Anadolu Lisesi Müdürü Abidin Dayıoğlu “Farklı kesimlerden insanlarımızı öğrencilerimizle buluşturmak öğrencilere inanılmaz deneyim ve tecrübe kazandırmaktadır. Öğrencilerin hayata hazırlamak amacıyla bizlerin teklifini kırmayıp kabul eden Ali Bey’e çok teşekkür ediyorum. Kariyer günlerimiz belli aralıklarla devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2020, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184