HENDEK İMAM-HATİP ORTAOKULU KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

Hendek İmam Hatip Oratokulu Eğitimde Yönetim Kalite Sistemi yarışmasında ilçe birinciliği il üçüncülüğünü kazanarak kalite belgesi aldı.

HENDEK İMAM-HATİP ORTAOKULU KALİTESİNİ TESCİLLEDİ


Henüz 2 Yıl önce kurulan, geçen yıl İmam Hatip Lisesi bünyesinde açılan bu yıl ise kendisine ait Tepecikteki Eski Kız Yurdu binasına taşınan okulun kısa sürede bu başarıyı yakalaması İlçe Milli Eğitim ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından ödüllendirildi.

İlçemiz İmam Hatip Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Yönetim Kalite Sistemi (TKY)'nde 2013-2014 yılı yılın kaliteli kurumu kategorisinde ilüçüncülüğünüi kazanarak kalite belgesi aldı. İl düzeyinde 720 okulun katıldığı EKYS değerlendirmesinde başarılı ekip çalışmalarından dolayı bu belgeyi almaya hak kazandılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim SANDIKÇI’nın bizzat okulu ziyaret ederek Düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN ve Şube müdürleri Tuğba KORKMAZ ile Bedri BAYRAM da katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim SANDIKÇI tarafından  İl Üçüncülük Plaketi Okul Müdürü Yunus DOĞAN’a verildi.

Okul Müdürü Yunus DOĞAN; bununla ilgili olarak, bölgemizin yükselen değeri olan okulumuzu kalite yönünden tercih edilen okullar arasına taşımak amacındayız.

Bu başarıda okulumuzun kuruluşundan şimdiye kadar okula emeği geçen tüm öğretmen, personel, Okul-Aile Birliği  yönetimine ve tüm öğrencilerimize  yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim alanında başarı Hendek İmam Hatip Ortaokulu’nun geleneği haline gelecektir diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 17:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
abdurrahim korkmaz
abdurrahim korkmaz - 10 yıl Önce

Başarilarinizin devamını bekliyorum.Eski bir hendekli ve imam hatipli olarak gercekten gurur duydum. Rabbim yardimciniz olsun.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184