Yeni Okul, Yeni Müdür, Yeni Vizyon

Hendek yeni Anadolu lisesine, yeni Anadolu Lisesi de yeni müdürüne kavuştu.

Yeni Okul, Yeni Müdür, Yeni Vizyon


Yapımı 2018 yılında tamamlanan 2019 Mart ayı onayı ile Hendek Orhangazi Anadolu Lisesi olarak  açılan devletimizin imkanları kullanılarak modern birşekilde yapılan okulumuz modern sınıflarımız , beceri atölyeleri , konferans ve spor salonuyla , kütüphanesi , fizik – kimya ve biyoloji laboratuarlarıyla , zümre odaları , idareci odaları ferah ve nezih ortamıyla eğitimin her türlü ihtiyacını karşılayacak derecede yeni bir vizyon ve bakış açısıyla 2019-2020 yılında eğitim öğretime başlıyor.

Okul müdürlüğüne 2010 yılından beri Hendek Anadolu Lisesi müdürlüğünü görev süresini başarılı bir şekilde sürdüren Hüseyin Akbulut atandı.

Hendek Anadolu Lisesinde yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve oluşturduğu huzur ve disiplin ortamıyla okulunu öğretmen ve öğrenci için cazibe merkezi yapan Hüseyin AKBULUT şimdi görev süresi tamamlandığı için Hendek Orhangazi Anadolu Lisesine atandı.

Hendek Orhangazi Anadolu Lisesi müdürü Hüseyin Akbulut  görevini yeni bir vizyon ile Hendeklilerin özlemini duyduğu modern bir eğitim anlayışıyla ilçemizde eğitim kalitesini arttıracaklarını ,velilerimizin  de desteğiyle çok daha başarılı işlere imza atacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 15:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat esen
Murat esen - 5 yıl Önce

yeni hizmete girecek olan orhan gazi anadolu lisesi hendeğimizi hayırlı olsun.
okulumuzun ulaşım konusunda s.s 71 nolu çağlayan çakallık motorlu taşıyıcılar kooperatifi olarak hazırlıklarını tamamlamış olup ekonomik ve kolay ulaşım açısından velilerin ve öğrencilerin hizmetinde olacaktır..

Serdar
Serdar - 5 yıl Önce

yanınız. 2013de temeli atılıpta. curümeye terkedilen bir okul inşaatı var. ama kimse sesini niyecıkartmaz onuda anlamışdegilim.

Selim selman
Selim selman - 5 yıl Önce

hendeyimize hayirli uğurlu olsun başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184