CML BİLİŞİM VE GÜVENLİK HİZMETE AÇILDI

Hendek’te genç girişimcinin işletmeciliğini yaptığı CML Bilişim ve Güvenlik işyeri Osman Yılmaz Caddesi üzerinde törenle hizmete açıldı.

CML BİLİŞİM VE GÜVENLİK HİZMETE AÇILDI


Genç girişimci A.Cemalettin Yeşildağ’ın işletmeciliğini yaptığı CML Bilişim ve Güvenlik işyerinin Osman Yılmaz caddesi numara 21’de gerçekleşen açılışa AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Şenay Sakal, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Osman Elbir, iş adamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan AK Parti Meclis Üyesi Şenay Sakal açılan işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Şenay Sakal, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Mehmet Yeşildağ hayırlı olsun dilekleri ile kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdiler.

Genç girişimci A.Cemalettin Yeşildağ iş yerinin açılışında kendisini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

CML Bilişim ve Güvenlik işyeri Bilişim sistemleri, Alarm sistemleri, güvenlik sistemleri, Santral Sistemleri, Network sistemleri ve diafon sistemleri çeşitleri ile hizmet sunacak.

 





Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2016, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184