SAGİAD KAZANDIRIYOR

Konya ve Gaziantep’ten sonra iş gezileri kapsamında SAGİAD, 17 kişilik iş adamı heyetiyle Manisa’da temaslarda bulunarak, anlaşmalara imza attı.

SAGİAD KAZANDIRIYOR
Manisa Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MASİAD) misafiri olarak Manisa’ya giden Sakarya Genç İş Adamları Derneği üyeleri, Vestel City, Schineder Elektrik ve İnci akü tesislerinde incelemelerde bulundu. Vestel City ziyaretinde, Vestel İcra Kurulu üyesi Özer Emekçiler tarafından ağırlanan iş adamları, AR-GE ve inovasyon, personel yönetimi ile üretim konularında yetkililerden bilgiler aldı. Dünya markası olan ve zirveye doğru hızla ilerleyen bir İnci akü temaslarında Fabrika Müdürü Değer Özkok tarafından karşılanan heyet çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İŞ GÖRÜŞMELERİ

Programın ikinci günü MASİAD tarafından organize edilen iş görüşmelerinde 100’e yakın firma temsilcileriyle bir araya gelen SAGİAD heyeti yapı, otomotiv, makine ve elektronik alanlarında görüşme ve iş birliği yapma şansı yakaladı. MASİAD Başkanı Muhittin Çalımcı, “TUSKON çatısı altında Türkiye’de 220’nin üzerinde dernek bulunmakta. Bu yapılan ziyaretler karşılıklı ticaretin gelişmesi için çok önemli. Sakarya’dan 17 kişilik ekiple burada bulunan SAGİAD heyetine teşekkür ediyoruz. İlimiz inşaat, sanayi ve hizmet sektörü ile çok hızlı gelişen bir coğrafyadır” diyerek yatırım potansiyellerinden bahsetti.

İKİ YÖNLÜ KAZANÇ

SAGİAD Heyet Başkanlığını yapan Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Genç ise, yaptıkları çalışmaları anlatarak, “ Geçtiğimiz aylarda Konya ve Gaziantep’deydik. Bugünde Manisa dayız. Heyette yer alan işadamlarımız bizlere şimdiden bir sonraki heyetin tarihini ve yerini soruyorlar. Hem bulunduğumuz ille hem de kendi içlerinde ticaret imkanı bulunması iki yönlü işadamlarımı kazanca ve bu heyetlere sevk ediyor. Ev sahipliklerinden dolayı MASİAD yönetim kurulu adına başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184