Akşener Hendek’ten Seslendi

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Hendekli işadamı Ahmet Mercan’ın verdiği iftar programına katıldı.

Akşener Hendek’ten Seslendi


Hendekli İşadamı İnşaat Mühendisi Ahmet Mercan’ın verdiği iftar davetine İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in yanı sıra İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayları, İşadamları, Esnaflar, İYİ Partililer, Hendek’in yanı sıra İlçe dışından da Vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.
Okunan Kuran-ı Kerim ve Duaların ardından Oruçlarını açan misafirler ardından iftara ev sahipliği yapan İşadamı İnşaat Mühendisi Ahmet Mercan’ın konuşması ile devam etti. İftara katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Mercan, mikrofonu iftara misafir olan Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e verdi.
Bir Rüzgâr geliyor

“Cumhurbaşkanı Meral Akşener” sloganları atan coşkulu kalabalık karşısında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, öncelikle aranızda olmaktan büyük bir onur duyuyorum, heyecan duyuyorum, hele iftar sofrasında birlikte olmak Allah’ın bir Lütfu, Tahmin etmekte zorlandığım tahmin edemeyeceğiniz bir dalga, bir rüzgâr geliyor. Bütün anketçilerin hayallerini yıkacak bir rüzgâr geliyor.

Demokrasinin yerleşmesi, kaybolan Adaletin yeniden tesis edilmesi, buna bağlı olarak dayanmış duvara olan ekonominin yeniden kalkınma hamlesi ile gündemimize gelmesi, işsiz gençlerin iş bulabilmesi, borçların kredi kartı borçlarının silinmesi gibi konulara değinen Meral Akşener, LGS sınavlarına değinerek gencecik çocuklarımızın hayalleri ile oynuyorlar Eğitimin içine tükürdüler şeklinde konuştu.
Madem FETö’cüyüm gel tutukla

Akşener kendisine yönelik FETÖ üyeliği ile ilgili suçlamaların yapıldığını hatırlatarak 2,5 yıldır bana FETÖ’cü iması yapıyorlar. Madem FETÖ’cüyüm gel tutukla. Kim çemkiriyorsa bilin ki o kallavi FETÖ’cüdür diye konuştu.

Konuşması sırasında birçok bayan tarafından yazma hediye edilen Akşener, Partililer ile fotoğraf çekilmesinin ardından salondan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184