ALİ İNCİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

ALİ İNCİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci tarafından Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri ( Özdek)’te yapılan toplantıya, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimi, Ak Parti Hendek Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve Yönetimi, Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve Yönetimi, Sivil toplum Kuruluş Temsilcileri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Hak sahibine iade edilmiştir

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Partimiz Türkiye’nin ve Dünya’nın en güçlü Partisi olmasının yanında en vefalı partisi olduğunu görüyoruz.
Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza teşekkür ediyoruz hakkı sahibine iade ettikleri için. Bu vesile ile Belediye Başkanımıza çıktığı bu yolun hayırlar getirmesini diliyoruz. Bu kararın Hendek’imize ve Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyoruz. Allah, dirliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın diye konuştu.

Asla siyasi bir ayrım yapmadım

Ali İnci’nin Siyasi örnekler vererek devam ettiği konuşmasında, asla Siyasi bir ayrım yapmadım. Hangi Partiden olursa olsun herkesi kucakladım. Asla yukarıdan bakmadım, gururlanmadım ve kibirli davranmadım.

Bizim Seçim beyannamemizde söylediğimiz bir olay var. Biz, Makamın gururuna değil, Hizmet ’in onuruna talibiz. Biz bu yola böyle çıktık diye konuştu.
Sizleri mahcup etmemek için elimizden gelenin en iyisi yapacağız

Beni gönülden destekleyerek Milletvekili olsun diyen dostlarımı mahcup etmemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın diyen İnci, bugünkü bu sevinç sizindir. Benim Vekilliğim sizin vekilliğinizdir, bu şeref Hendek’in şerefidir. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda hep birlikte Hendek’imize kazandıracak olduğumuz Vekilliğin arkasında yapacak olduğumuz görevlerde Allah bizlere başarılı eylesin diye konuştu.
Bende Hendek’in bir adayıyım

Ali İnci’nin konuşmasının ardından kürsüye gelen Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek’te 6 yıldır beraber uyum içerisinde çalıştık. Çok çalışkan, Hendek’i seven ve Hendek’e âşık bir Belediye Başkanı ile çalıştık.

Allah emeklerini zayii etmedi, siyasi büyüklerimizde bunu takdir etti ve bugün itibarı ile Ali İnci Milletvekili Aday Adayı olarak yola çıktı. Allah kendisine yardımcı olsun dedi.

Ayhan, sizler Hendek’e hizmet etmiş bu insanı güçlü bir şekilde Ankara’ya gönderirseniz biliyorsunuz ki Hendek’te kabına sığmayan Ali İnci Ankara’yı alt üst edecek ve varsa yoksa Sakarya’ya ve Hendek’e hizmet edecektir diye konuştu.

Ayhan, yeni Türkiye’nin oluşumunda, güzelleşmesinde ve yeni Anayasa oluşumunda Türkiye’ye güç verecek kadronun içerisinde kendimin de olması gerektiğini düşündüm. Ve Siyasi büyüklerimiz teveccüh gösterdi ve şahsım olarak Başkanımız ile bir yola çıktık.

Ben sizlerin karşısında artık Mustafa Ayhan olarak, sizlere hizmet etmiş birisi olarak bulunuyorum. Kaymakamlık görevim bu saat itibarı ile sona ermiştir. Sizlerin aranızdan birisi olarak, buranın havasını teneffüs eden birisi olarak aranızdan ayrılıyorum.

Sizlerin hayır Dualarınıza, güzel dileklerine ihtiyacımız var. Allah bizleri çıktığımız yolda yalnız bırakmasın. Bu vesile ile emeği geçen herkese, görev yaptığımız tüm arkadaşlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Ben de Hendek’in bir Milletvekili adayı olduğumu ifade ediyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 18:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan candan
hakan candan - 9 yıl Önce

artık onlar düşünsün :)

selçuk uzunoğlu
selçuk uzunoğlu - 9 yıl Önce

Bir belediye baskanı , ir millet ekikinden daha çok millete faydalıdır. Millet vekili ankarada ne yapıyor allah aşkına yinede allah yardımcısı olsun hayırlısı olsun

levent
levent - 9 yıl Önce

inşallah yeni belediye başkanı olacak olan kişi ali inci gibi yapmaz, kar yağdığında yolları açtırır. yani yandaşına değil millete hizmet eder.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184