Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat Edenler. (10 Aralık 2019)

Aramızdan Ayrılanlar


Aslen Çağlayan Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden Merhum Rıza Çayır’ın Oğlu, Merhum Ahmet, Ali Rıza, Hüseyin ve Mehmet Çayır’ın Kardeşleri, Hasan ve Ali Çayır’ın Babaları, Ersin, Ahmet, Behçet, Necat Çayır’ın Amcaları Mustafa Çayır vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılanacak Öğle Namazına müteakip Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Necat Çayır - 0533 131 54 40

Aslen Kemaliye Mahallesinden olup Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden, Merhum Hacı Yusuf Süzer’in Oğlu, Merhum Hacı Ahmet Yaman’ın Damadı, Merhum Mehmet, İsmail ve Ali Yaman’ın Enişteleri, İlçemiz Esnaflarından Sabri, Tevfik ve Seyti Süzer’in Ağabeyleri, Salih ve Sinan Süzer’in Babaları Eyyüp Süzer Vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Salih Süzer - 0535 843 89 13

Hacıkışla Mahallesinden Merhum Sefer Araz’ın Kızı, Muzaffer Araz’ın Ablası, Oktay ve Muammer Araz’ın Halası, Turan Cömert’in Baldızı, Yaşar, Cengiz, Özcan ve Gölcük Cumhuriyet Savcısı Erhan Araz’ın Annesi, Yusuf Araz’ın Eşi Emine Araz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Hacıkışla Mahallesinde kılınacak Öğle Namazına müteakip Hacıkışla Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Yaşar Araz - 0532 245 03 25

Turanlar Mahallesinden Hasan Balaban’ın Oğlu, Nuri ve Merhum Nurettin Balaban’ın Kardeşi, Orhan Balaban’ın Ağabeyi, Erdal Korkut ve Güngör Toktaş’ın Kayınpederi, Muzaffer, Serkan, Koray ve Oktay Balaban’ın Amcaları, Esen ve Ferdi Balaban’ın Babaları Cavit Balaban vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılıancak Öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Koray Balaban - 0537 778 28 50

Aslen Karadere Mahallesinden olup Yeni Mahallede İkamet eden Recep Kette’nin Annesi, Cevdet (Kozba) Ablası İmran Kette vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi Namazına müteakip Karadere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir

Recep Kette - 0538 697 64 82


Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2019, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184