AYVAZ AİLESİ DİKMEN’DE BULUŞTU

Ayvaz Ailesi 4.Geleneksel iftar yemeğini Hendek Dikmen Mahallesinde Düzenledi.

AYVAZ AİLESİ DİKMEN’DE BULUŞTU


Ayvaz ailesi Bu yıl 4.Geleneksel iftar yemeğini Hendek Dikmen Mahallesinde düzenledi

Her yıl Ayvaz Ailesinin yaşadığı bir mahallede düzenlenen iftar yemeği bu yıl Hendek Dikmen mahallesinde düzenleme kararı alan Ayvaz ailesi 4.Geleneksel İftar yemeğini Dikmen Mahallesinde yaşayan Ayvaz Ailesi mensupları ve Hendek Dikmen Mahallesi Halkı Katıldı.

İftar Öncesinde Kuran tilveti okundu, Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin tarafından Dua yapıldı. 

Ayvaz Ailesi 4. Geleneksel  iftar yemeğine AKP Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı  İrfan Püsküllü , Hendek belediyesi Meclis üyesi  M.Nedim Alkan ,Hendek ilçe Müftüsü Abdurrahman Şahin,  Hendek Muhtarlar Dernek  Başkanı İsmet İskefiyeli , AKP Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Öz Orman İş Sendikası  Sakarya Bölge Başkanı  Adem Öz,Karadeniz'in sevilen sanatcısı Meryem Akyüz ve Dikmen Mahallesi Halkı Katıldı.

Ayvaz Ailesi Adına açıklama Yapan Hendek  Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz, Her yıl  Ayvaz ailesinin olduğu değişik mahallelerde iftar Yemeği Düzenliyoruz  Bu yıl da Kısmet Dikmen Mahallesi oldu Hem Ayvaz ailesi bir araya gelmesi  hem de Dikmen Mahallesi Halkı ile bir arada iftar açmanın mutluluğunu yaşadık İftar Yemeğimize katılan herkese sonsuz teşekkür ederiz dedi.

























Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 09:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevat Ör
Cevat Ör - 9 yıl Önce

Vekilimiz her zaman bizlerle beraber kendisine çok teşekkür ediyoruz herzaman yanındayız hayırlı ramazanlar

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184