GÖÇÜK FACİASINDA İKİ KİŞİ ÖLDÜ ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Gümüşova’ya bağlı Pazarcık Köyünde meydana gelen göçük faciasında 2 kişi hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı.

GÖÇÜK FACİASINDA İKİ KİŞİ ÖLDÜ ÜÇ KİŞİ YARALANDI


İddiaya göre; bir evin bahçesindeki kuyuda kazı çalışması yapan 5 kişi meydana gelen göçüğün altında kaldı.

Kuyu kazan İ.T., N.T., Ö.T., S.T. ve A.Ş. göçük altında kaldı. Haber verilmesi üzerine 112 Acil Servis, Jandarma, İtfaiye Arama Kurtarma ve HAKUT ekipleri bölgeye sevk edildi.
3 kişiyi göçük altından vatandaşlar çıkardı

Göçük altında kalanlardan İ.T., N.T., ve Ö.T. vatandaşlar tarafından kurtarıldı. 3 yaralı Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Göçükten çıkarılamayan S.T. ile A.Ş. için bölgeye gelen İtfaiye Arama Kurtarma, Jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Göçükten ağır yaralı olarak çıkarılan bir kişi hastanede vefat etti

Göçük altında kalan S.T. ile A.Ş. ağır yaralı olarak ekiplerce göçükten çıkarıldı. 112 Acil Servis ekiplerince kalp masajı yapılarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Kazımiye Mahallesinden olan A.Ş. ile Hendek Devlet Hastanesine kaldırılan Rasimpaşa Mahallesinden olan S.T. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.Diğer 3 yaralının ise tedavisi devam ediyor.
Jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlatırken Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Hayatını kaybedenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Göçük altında kalan 5 kişinin kuyuda ne amaçla çalışma yaptığı yapılan incelemelerin ardından netlik kazanacak.


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184