KONTROLÜNÜ KAYBETTİ, BARİYERLERE ÇARPTI

İzmit D 100 Karayolu üzerinde yol çalışması yapılan mevkiide meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

KONTROLÜNÜ KAYBETTİ, BARİYERLERE ÇARPTI


Alınan bilgi ve iddialara göre, Derince Çenesuyu'nda ikamet eden ve bekar olan 28 yaşındaki Emrah Işıklar isimli genç sabaha karşı İzmit D 100 Karayolu'nun yol çalışması yapılan mevkiide 34 JL 1691 plakalı aracının kontrolünü kaybetti ve bariyerlere çarptı.

Işıklar, aynı araçta bulunan arkadaşı Sercan İlgüz ile birlikte olay yerine gelen Ambulans ekibiyle hemen Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hendek'te toğrağa verildi

Ağır yaralı şekilde Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emrah Işıklar Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan ailesi hemen Kocaeli Devlet Hastanesi’ne akın etti. Işıklar’nın cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Kazadan yaralı olarak kurtulan Sercan İlgüz’ün durumunun iyi olduğu kaydedildi. Öte yandan hayatını kaybeden Emrah Işıklar’nın cenazesi bugün memleketi Hendek Dikmen Mahallesinde ikindi namazından sonra toprağa verildi.




Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 10:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
osman karayel
osman karayel - 9 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.mekani cennet olur insallah...

özcan özer
özcan özer - 9 yıl Önce

allah rahmet eylesin rabbim günahlarını affetsin.rabbim sana rahmet etsin kardeşim..::::(((((

Tufan Işıklar
Tufan Işıklar - 9 yıl Önce

birtanecik kardeşim çocukluğumu birlikte geçirdiğim insan seni çooook seviyorum herzaman kalbimdesin ve kalbimde kalacaksın her zaman şakalar yapardın bana ama bu çok acı oldu be kardeşim seni çok seviyorum Allah günahlarını bağışlasın mekanın cennet olsun Allah seni sevdiği Kullarının arasına koysun inşallah canım benim Allah'a emanetsin :((((

Mustafa kan
Mustafa kan - 9 yıl Önce

Allah rahmet eylesin Rabbim yardım eylesin

Kaan Han
Kaan Han - 9 yıl Önce

mekanın cennet olsun dayımmmm

ayşe altıntaş
ayşe altıntaş - 9 yıl Önce

Allah rahmet eylesin dayımm mekanın cennet olsun amin...

gökhan dalğa
gökhan dalğa - 9 yıl Önce

allah rahmet eylesi̇n

Yucel Isiklar
Yucel Isiklar - 9 yıl Önce

Bebekligini bilirdim cok severdim seni. ALLAH merttir mertleri sever .Mert bi delikanlıydın.Kendine zararın başkalarına çok yararin dokunurdu.Allahım sana rahmet etsin.Ahiret yolun acik olsun.Hayat kısa çok bekletmeyecez seni hepimiz yakında yanında olacaz.ALLAH imanlı alsın yanına.


SIRADAKİ HABER

banner83

banner184