TARIM PROFESÖRLERİ HENDEKLİ ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Prof. Dr İlkay Dellal ve Prof. Dr. Gürsel Dellal Hendekli çiftçilerin sorunlarını dinledi.

TARIM PROFESÖRLERİ HENDEKLİ ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU


Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından Tarım potansiyeli, sorunlar ve çözüm önerilerini raporlamak üzere araştırmacı olarak görevlendirilen Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Prof. Dr İlkay Dellal ve Prof. Dr. Gürsel Dellal ile Hendekli çiftçilerin sorunlarını dinledi.

Hendek Ziraat Odası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli, Muhtarlar ve Çiftçiler katıldı.
Sorunlar ve çözüm önerileri raporlanacak

Profesörler ve çiftçilerin karşılıklı görüşlerinin aktarıldığı toplantıda Prof. Dr. Gürsel Dellal Sakarya’da tarım sektörünün her kesimi ile görüştükleri ifade ederek, çiftçilerimizin görüşleri ve kendi uzmanlık bilgilerimiz ile analizler yaparak bir taslak rapor hazırlayarak düzenlenecek bir çalıştay ile değerlendireceğiz. Sakarya’da tarıma yönelik sorunlar potansiyeller böylece ortaya koyulacak ve çözümler bulunarak geleceğe yönelik bir yol haritası belirlenecektir diye konuştu.
Çalışmalar için teşekkür ediyoruz

Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran, Üniversite hocalarının aralarında bulunmasından ve çiftçilerin sorunlarına yerinde çözüm aramalarından dolayı çok mutlu olduklarını, bu tür çalışmaların devam ederek akademisyenlerin bölgemizde daha fazla araştırmalar içerisinde bulunması gerektiğini ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2017, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184