Yağbasanlılar Geleneksel İftarda Buluştu

Hendek Yağbasan Mahallesinde 14. Geleneksel İftar Programı, Mahalle Sakinlerine ve Protokole ev sahipliği yaptı.

Yağbasanlılar Geleneksel İftarda Buluştu


Yağbasan Mahallesinde düzenlenen 14. Geleneksel Yağbasanlılar İftar Programına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Eşi Esra Babaoğlu ile katılırken, Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Muhtar Mustafa Koçoğlu ve Yüzlerce Vatandaş katıldı.

Geniş katılımla, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen Yağbasan iftar programında İl dışından ve çeşitli yerlerde ikamet eden Yağbasanlılar, gecenin geç saatlerine kadar sohbet ederek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Yağbasan Mahallesinde ilgi ile karşılanan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Vatandaşları tek tek gezerek Ramazan ayının hayırlı olması temennilerinde bulunarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yağbasan Mahalle Muhtarı Mustafa Koçoğlu Rahmet, bereket, mağfiret ayı olan Ramazan ayının hepimize ve bütün İslam ümmetine hayırlara, berekete, kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyorum diyerek, her yıl düzenlenen geleneksel iftar programına katılan Belediye Başkanına ve herkese teşekkür etti.



Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2019, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184