Yeni görevlerle en iyi hizmet hedefi

Hendek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun birim müdürleri ve personellerle yaptığı toplantı sonrasında alınan değişim kararlarını duyurdu.

Yeni görevlerle en iyi hizmet hedefi


Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Göreve geldiği günden bu yana Hendek’in sorunlarına köklü çözümler bularak, kalıcı eserler bırakmak için gayretle çalışan Başkanımız Turgut Babaoğlu, aynı zamanda çalışanlarının haklarına çok büyük önem vermektedir. Bu hassasiyetle çalışanlarına tam destek veren Başkanımız, son yapılan müdürler ve personeller toplantısında ekibine olan  güvenini bir kez daha açıkça ifade etmiştir. Çok çalışma mesajı vererek Hendek’e karşı sorumluluklarımızın vurgulandığı toplantıda Hendek halkına en iyi hizmeti vermek zorunda olduğumuz ve ‘Vatandaş memnuniyeti’ ilkesi yeniden ifade edilmiştir. Bu doğrultuda Başkanımız tarafından çalışanlara farklı ve yeni görevler verilerek profesyonelce bilgilerini arttırmak, Hendek’i geleceğe taşıyacak bütünün bir parçası olmaları hedeflenmektedir.
Bu kapsamda belediyemiz bünyesinde rotasyona gidilmiştir. Bu rotasyonlar devam edecek ve kısa sürede tamamlanacaktır. Hendek’e değer katan projeler ve hedeflerle yeni sorumluluklar üstlenecek olan çalışanlarımızın  daha faydalı işlere imza atacaklarına inanıyoruz. Profesyonel bir anlayışla Hendek’imizi geleceğe hep birlikte taşıyacağız.
Yeni göreve gelen tüm çalışma arkadaşlarımıza, personellerimize ve tüm Hendek’e hayırlı uğurlu olsun” denildi.   

 Açıklamaya göre değişimler ve atama kararları şu şekilde oldu;

Buna göre HİMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Çağrı Güngör, aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.Mali İşler Müdürlüğüne Adem Dilaveroğlu, Bilgi İşlem Müdürlüğüne Mehmet Temizce, Zabıta Müdürlüğüne Hasan Dikmen, Emlak İstimlak Müdürlüğüne Ertuğrul Göksinir, Yazı İşleri Müdürlüğüne Onur Üstüncan, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne Murat Tokat, İmar İşleri Müdürlüğüne Ezgi Uçarer, Fen İşleri Müdürlüğüne Ömer Salih Altun, Plan ve Proje  Müdürlüğüne Tunahan Kuru, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne Raşit Şişman, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Cumali Çetin, Temizlik İşleri Müdürlüğüne Talip Ulaş ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne Hüseyin Çam getirildi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2019, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184