Gazeteci Davut Kaya Evliliğe ilk adımı attı

Akyazılı gazeteci ve Akyazı.net sitesi editörü Davut Kaya ile Hasret Dertlioğlu düzenlenen nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attı.

Gazeteci Davut Kaya Evliliğe ilk adımı attı


Akyazı Yongalık Mahallesinde ikamet eden bir dönem Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı belediye başkan adayı olan Bahattin Dertioğlu’nun yeğeni, Mehmet ve İpek Dertlioğlu’nun güzel kızları Hasret Derlioğlu ile eski gazeteci Merhum Dursun ve Emine Kaya’nın oğulları, Yaşar Kaya’nın kardeşi TV264 ve Medyabar Akyazı Muhabiri, Akyazı.net sitesi editörü Akyazılı gazeteci Davut Kaya düzenlenen nişan töreni ile evliliğe ilk adımı attı.

Hasret Dertlioğlu ve ve Davut Kaya’nın Nişam yüzüklerini 15 Temmuz Derneği Akyazı şube başkanı Akyazılı İş adamı Ali Gezer kesti.

Nişan cemiyetine 15 Temmuz Derneği Akyazı şube başkanı Akyazılı İş adamı Ali Gezer, Kuzuluk eski belediye başkanı Bilal Soykan, MHP İlçe başkanı Ali Dertli,  Akyazı Emniyet Asayiş Büro Amiri İshak Göz, Akyazılı duayen gazetecilerden Salim Özyılmaz, Kenan Certel, DHA Akyazı Temsilcisi, TV264 ve Medyabar Akyazı Temsilcisi Alaattin Onur, Akyazı.net Muhabiri Hacı İbrahim Aydın, Kuzuluk Sosyal Yardımlaşma derneği başkanı Murat Çakmakçı ve çok sayıda davetliler katıldı.


Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2018, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184