BAŞHEKİM AKYOL’DAN KINAMA

Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Celalettin Akyol'dan darp olayı ile ilgili yazılı açıklama.

BAŞHEKİM AKYOL’DAN KINAMA


Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Celalettin Akyol yaptığı yazılı açıklamada;

11.07.2016 tarihinde Hendek Devlet Hastanesinde 18.00 saatlerinde  doğum olmuş doğum sonucunda çocuğun mekonyumlu olduğu ve siyolize olduğu görülmüştür.

Bunun üzerine nöbetçi idari şef Opr. Dr. Ahmet Muşlu, supervazior nöbetçisi hemşire Nil Yelken ve çocuk servisi hemşiresi  Gülseren Tepebaşı doğumhaneye çağrılarak çocuğun ilk müdahalesi yapılmış, aspirasyon ve oksijen uygulamasından sonra çocuğun pembeleştiği  solunumun düzeldiği görülmüş  ve vakit kaybetmeden yeni doğan yoğun bakımı olan bir hastaneye sevk için girişimde bulunulmuştur.

Hastanemizde mevcut olan transport küvez hazırlanarak çocuk, hastanemiz ambulans ekibine verilerek nakli yapılmıştır ancak 112 ye ait başka bir ambulans ile çocuğun Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi yenidoğan  yoğun bakımına nakli gerçekleştirilmiştir ilerleyen saatlerde 20.45 civarında çocuğun babası ve diğer akrabaları Opr. Dr. Ahmet Muşlu ile görüşmek istemiş çocuğa bazı aşıların yapılıp yapılmadığını sormuş ve bu arada fazla oksijen verildi şeklinde iddialarda bulunmuşlar ve tepki olarak acil poliklinikte nöbetçi idari şef Op. Dr. Ahmet Muşlu’ya kafa atmak suretiyle darp da bulunmuşlardır.

Olay Emniyet güçlerine bildirilerek gerekli hukuki süreç başlatılmıştır. Darp edilen Doktorun üst dudağında yarık oluşmuş ve 3 sütur ile tedavi edilmiştir. Bu arada hasta yakınları tarafından ortaya atılan tutarsız dedikodudan ibaret olan iddiaların mesnetsiz olduğu muhtemelen nakil sırasında yâda nakledilen hastanedeki sağlık görevlilerinin konuşmalarını yanlış anladıklarını düşündürmektedir.

Yazılı açıklama sonrası Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Celalettin Akyol, yapılan Menfur saldırıyı kınıyoruz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 19:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet bulut
Mehmet bulut - 8 yıl Önce

Boyle bir saygisizlik olamaz bir kere ahmet muslu doktorumuz cocuk doktoru degil her doktor kendi bransinda uzmandir

selahattin sağlam
selahattin sağlam - 8 yıl Önce

Benimde raporuma yanlış tarih attı işini düzgün yaban yokki hizmet sıfır

atısh
atısh - 8 yıl Önce

Koskoca hastanede doğru düzgün doktor yok. ya emekliliği gelmiş yaşlılar, ya da yeni yetme gençler, Ahmet muşlu denen adama karnında ağrı var diyen giden bir hastayı gazı var diye geri yolladı. Adatıpta apandisi patlamak üzereyken son anda müdehale edildi. kas zedelenmesi dediği hastada böbrek taşı çıktı.sopa yemişse iyi yapmışlardır...

gulcan aclkdeniz
gulcan aclkdeniz - 8 yıl Önce

Hoş bir durum değil ama gercekten hastanemizde doktorlarln bazlsl anlamadan tesis koyuyor mesela hakkl balicc çok gereksiz bir doktor karln arlslna krem yazar bas arlslna hap boyle şeyler yasanlyor hapl eczaneden bizde allyoruz önemli olan burada bir zordurum var

Cesur
Cesur - 8 yıl Önce

Artık insanlık kalmamış yanı sıra hastalar olmasa doktorların ne işi var hizmette hastanın canı sıfır olmuş gözlerde

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184