“ONE MİNUTE” DEMEYE DEVAM ETMEK İÇİN…

Ak Parti sadece Türkiye’nin değil İslam ve Türk Dünyası’nın; ezilen, sömürülen bütün mazlum ve masum ülkelerin umududur.

“ONE MİNUTE” DEMEYE DEVAM ETMEK İÇİN…


AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Al İnci, Karasu ziyaretinde yaptığı konuşmada 7 Haziran’da yapılacak genel seçimin sadece Türkiye’nin değil, İslam dünyasının da akıbetini belirleyeceğini ifade ederek, şahsi beklentilerin bir kenara bırakılarak seçim için çalışılması gerektiğini söyledi.

Ak Parti mazlum ve masumların umudu

Önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğunu belirten İnci, "Türkiye bugüne kadar darbelerle baskı altında, içine kapanık bir halde tutuldu. 3 Kasım 2002’de millet AK Parti’yi tek başına iktidara taşıyarak ‘yeter’ dedi ve bu oyuna son verdi. Milletimizin verdiği destekle siyasi iktidar, bütün oyunların üstesinden geldi. AK Parti sadece Türkiye’nin değil, İslam dünyasının ve Türk Dünyası’nın; ezilen, sömürülen bütün mazlum ve masum ülkelerin umudu. Eğer Türkiye çökertilirse bir asır bu ülkelerin kendisine gelmesi mümkün değildir. Bu yüzden bu seçim, art niyetli, kirli strateji ve taktikleri devreye sokarak mazlumları inim inim inleten egemenlere karşı 'One minute' diyebilmeye devam edecek Türkiye’nin ayakta diri bir biçimde tutulması seçimidir. Bu, Türkiye’nin ve İslam dünyasının 21. yüzyıldaki konumunu belirleyecek, çok önemli bir seçimdir" diye konuştu.

 

Bir “oy’ bir milleti kurtarır…

İnci sözlerine şöyle devam etti: “Bir mıh, bir nalı kurtarır; bir nal, bir atı; bir at, bir yiğidi; bir yiğit, bir orduyu; bir ordu, bir milleti; bir millet, bir devleti; bir devlet, bütün dünyayı kurtarabilir. Bir oy demokrasiyi besler, hakkı dille ndirir, birliğe, dirliğe, iriliğe destek olur, zalimlerin belini kırar, mazlumun akan göz yaşını siler, istikrarı ve halkın kendine güvenini takviye eder. Adalete kapı aralar, özgürlüklere köprü kurar, ekonomiye can suyu olur, terörün, casus ve hainlerin elinden kurtarır... Uzun lafın kısası “bir oy”, asırlık gasp edilmiş bir hakkın peşine düşüp o hakkı geri alma gayreti, inancı ve kararlılığıdır. Bu yüzden bizim şahsi beklentilerimizi bir kenara bırakarak ülkemizi, İslam dünyasını ve mazlumları merkeze alıp değerlendirme yapmamızdan başka bir çaremizin olmadığını idrak etmemiz gerekir.” 

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, vefalı Karasu halkının her zaman AK Parti’ye destek verdiğini söyleyerek, Karasulular’a teşekkür etti. İnci, 7 Haziran’da 7 güzel insanı Ankara’ya göndermek için Karasu halkının üzerine düşeni yapacağına inandığını söyledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184