11. HENDEK KAYMAKAMLIĞI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Hendek Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen Kurum ve Kuruluşlar arası Futbol Turnuvasının bu yılki organizasyonu için Turnuva Tertip Komitesi, Kamu Kurum Amirleri ve Spor adamlarının katılımıyla bir araya geldi.

11. HENDEK KAYMAKAMLIĞI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR


Bu yıl 11.si düzenlenecek olan Hendke Kaymakamlığı Futbol Turnuvasının bu yıl ki organizasyonu için Hendek Kaymakamlığı toplantı salonunda Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan’ın Komisyon Başkanlığında toplantı düzenlendi.

Toplantıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli geride kalan turnuvalar ve bu yılki turnuva ile ilgili brifing verdi. Tertip komitesi üyeleri karşılıklı olarak görüşlerini bildirdiler.
Toplantı sonunda Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Turnuvamızın artık ilimizde spor ve sosyal faaliyet alanında en üst sıralarda yer aldığını belirterek ilçemize ayrıcalıklı bir değer kattığını, bu sebepten dolayı 11.si düzenlenecek olan turnuvamıza ilçemizden çıkıp Türk Kamuoyuna futbolun sadece bir liderlik mücadelesi olmadığını centilmenliğin, saygının, kardeşliğin mücadelesi olduğunu anlatan değerli spor adamı merhum Süleyman SEBA' nın adının verilmesini kararlaştırdık, turnuvaya katılacak takımlarımızın örnek davranışlarıyla turnuvamız dahada güzelleşecek ve değerlenecektir. 11. Hendek Kaymakamlığı Süleyman Seba Futbol Turnuvası şimdiden hayırlı olsun diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli ise, bu yılki turnuvamızın ilçemiz halkının birbirleri ile kaynaşması hoş muhabbetler ve dostluklar meydana getirmesini temenni eder tüm halkımızı 11.05.2015 pazartesi günü saat 18:00 'da ilk müsabaka ile start alacak turnuvamıza davet ediyoruz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184