HENDEKLİ 4 GÜREŞÇİ MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ

Hendek Güreş İhtisas kulübü sporcusu ve aynı zaman da Ticaret Meslek Lisesi Öğrencisi dört sporcu Milli takım kampına davet edildi.

HENDEKLİ 4 GÜREŞÇİ MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ


20 Aralık tarihinde İstanbul Sarıyer ilçesinde düzenlenecek olan Temel hazırlık Yıldızlar Milli Takım kampına Hendek Güreş İhtisas Kulübü ve aynı zamanda Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri olan Bedirhan Tantan, Bedirhan Tan, Abdulsamet Başar ve M. Furkan Korkmaz davet edildiler.

Temel hazırlık Yıldızlar Milli Takım kampına davet edilen dört sporcu Hendek Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü Zafer Başar nezaretinde Hendek’in başarısı için minderde ter dökecekler.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Antrenörleri Ali Yıldırtan, Ebubekir Yılmaz, Sefer Sarı, Oğuz Birinci, Hasan Tahsin Yılmaz ve Rıza Yetim Milli takım kampına davet edilen dört sporcuyu kutlayarak başarılara dilediler.

Başar, Hendek Güreş ihtisas kulübü olarak birçok şampiyon sporcuyu yetiştiren bir kulüp olma yolunda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. İlçemizi en güzel şekilde temsil edecek olan ve Milli takım kampına davet edilen Sporcularımıza başarılar diliyorum dedi.




Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184