HENDEK’TE AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Hendek’te amatör spor haftası etkinlikleri güreş müsabakaları ile başladı.

HENDEK’TE AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI


Hendek gençlik hizmetleri müdürlüğünü organize ettiği amatör spor haftası programın güreş maçlarıyla başladı.

Hendek Gençlik hizmetleri müdürü Feyzullah Köstereli, Amatör spor haftası en güzel şekilde gençlerimizi dostluk maçlarıyla pekiştirip kaynaştırmaktır. Bu hafta bütün amatör sporcu arkadaşlarımız haftasıdır amatör spor yapan bütün arkadaşlarımızı kutlarım dedi.

İlk olarak güreşle başlayan etkinlikler 5 siklet üzerinde yapıldı. Dereceye giren sporculara madalya ile ödüllendirildiler.

Hendek güreş eğitim merkezinde yapılan maçları Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İlçe Milli Eğitim müdürü Sabri Doğan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, İlçe Spor müdürü  Feyzullah Köstereli, Şube Müdürleri ve Başpehlivan Ahmet Kavakçı sporcuların maçları takip ettiler. Çekişmeli geçen maçlarda derece giren sporcular ödüllendirirdiler.

Kulüp baş antrenörü Zafer Başer yaptığı açıklamada, 9 ile 16 arası 35 sporcumuz mevcut şuan 3 tane sporcumuz milli takım kampında ter dökmekte. Bizim hedefimiz olimpiyatlar orada madalya kazanmak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Hedeflerimiz de olimpiyatlarda madalya alacak sporcular yetiştirmek. Bizlerden desteğini esirgemeyene Hendek belediye başkanı Ali inci’ye ve güreş federasyonu başkanı Hamza Yerlikaya’ya teşekkür ederiz dedi.





Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2014, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184