HENDEK’TE BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI

Hendek İlçe Spor Müdürlüğü tarafından " Çanakkale Yüreğin ve Bileğin Zaferi " bilek güreşi turnuvası düzenlendi turnuva Orta Okullar ve Liseler arasında yapılacak

HENDEK’TE BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI


18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. Yılı etkinlikleri kapsamında  " Çanakkale Yüreğin ve Bileğin Zaferi " projesi kapsamında liseler ve ortaokullar arası bilek güreşi yarışması düzenlenecek.

Çanakkale Zaferi ruhen ve fiziken üstün bir iradenin sonucu kazanılmıştır. İşte bizde Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak bu projeyle amaçladığımız,  geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ülkemizin birlik ve bütünlüğü noktasında yüreklerinin bir bütün içinde olması gerekliliğidir. Birlik  içinde olan bu yüreklerin fiziksel gelişimi, güçlü kılınan bedenlerde anlam kazanılacağı farkındalığını hissettirmektir.

Turnuva Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda Yarın( 15 Mart 2017) Saat 09.00 Başlayacak 

Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı “Etkinliğimize katılacak gençlerimize başarılar diler, saygı değer halkımızın etkinliğe katılımlarından memnuniyet duyarız” diyerek tüm sporseverleri davet etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184