Kazımiyespor Kupayı Aldı

Sakarya 1. Amatör Küme D grubunda 2018/2019 Şampiyonu Kazımiyespor oldu ve dün gece görkemli bir kutlamayla Kupasını ASKF Başkanı Yaşar Zımba'dan aldı.

Kazımiyespor Kupayı Aldı


Kazımiyespor, dün oynadığı son lig maçında Akyazıspor'a konuk oldu ve 3-1'lik skorla son maçınıda galip gelmeyi başardı.

Ardından futbolcular ve teknik ekip Kazımiye Mahallesi meydanında tüm Kazımiyespor sevenlerle bir araya gelerek görkemli bir kutlamayla kupasını ASKF Başkanı Yaşar Zımba'dan teslim aldı.

2019/2020 Sezonuna Süper Amatör Küme Ligine adını yazdırmayı başaran Kazımiyespor, Basın Sözcüsü Serkan bilgin yaptığı açıklamada, kupa töreninde bizleri yalnız bırakmayan ASKF Başkanı sayın Yaşar Zımba ve yönetimine, futbol il temsilcisi sayın Tezcan demir'e, Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan adayı sayın Turgut Babaoğlu'na, Ak Parti Hendek Belediye Başkan adayı sayın Ali Kemal Sofu'ya, Topça Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mehmet Bilgin'e, Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Meclis Üyesi adayı Avukat sayın Gökhan Bilgin'e, İyi Parti Hendek Belediye Meclis Üyesi adayı sayın İsmail Kayıhan'a, Hendekspor Başkanı sayın Sadettin Meraklı'ya ve Yönetimine, sayın Zafer Çakmak'a, Kazımiye Mahalle Muhtarımız sayın Yaşar Devrin ve ekibine, sezonun başından beri bizlere destek olan Ferhan Güler Hocamıza, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Mahalle halkımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz dedi.





Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184