Müdürler’den Karatecilere Ziyaret

Hendek Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın ve İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı Hendekli minik karatecileri antrenmanda ziyaret ettiler.

Müdürler’den Karatecilere Ziyaret


Doğan, Yılkın ve Akıcı birçok başarı kazandırmış olan karate branşının şampiyonalarda elde etmiş oldukları başarılardan dolayı gurur duyduklarını ifade ederek sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek bu yıl 9.’su gerçekleşecek olan Şehit Ali Gaffar Okkan Karate Turnuvası ile ilgili istişarelerde bulundular.
Kulüplerinde çalışmaların yoğun geçtiğini dile getiren Halk Eğitim Antrenörleri Ümit Atış, Mehmet Kara, Volkan Karagöz ve Ayşenur Şahin, Sporcularımızın başarılı olması bizleri çok umutlandırıyor. Destek sizden başarı bizden. Karateye desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum dediler.

Doğan, Yılkın ve Akıcı, Spora ve sporculara desteklerimiz her zaman devam edecektir. Bu sporcular yeteneklerini ortaya koyarak Türkiye ve Uluslararası düzeyde derece elde ediyorlar. Bundan gurur duyuyoruz diyerek gençlere nasihat etmeyi de ihmal etmediler.
Ziyaret katılan Velilerde Hendek Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın ve İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı karateye katkılarından dolayı teşekkür ettiler.


Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2020, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184