AGDAŞ' DAN UYARI!!

AGDAŞ Yetkisiz Ödeme Noktaları Hakkında Uyarıda Bulundu!

AGDAŞ' DAN UYARI!!
Hizmette mükemmellik anlayışını tüm iş süreçlerinde gerçekleştirmeyi benimseyen AGDAŞ, 2013 yılında; 2 finans kurumu, 19 banka ve PTT ile online tahsilat anlaşması yapmış ve tahsilat nokta sayısını Sakarya’da 245, Türkiye genelinde ise 13.604’e yükseltmiştir.

Bu anlaşmalarla birlikte son ödeme tarihi geçmiş tüketim faturaları, depozito taksitleri ve son ödeme tarihi geçmemiş bağlantı taksitleri, anlaşmalı kurumlar aracılığıyla tahsil edilebilmektedir.

Son günlerde bazı yetkisiz ödeme noktaları, vatandaştan tahsil ettiği elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ilgili kurumlara gecikmeli ödeyerek ya da hiç ödeme yapmayarak, birçok kişiyi mağdur etmiştir. Bu bağlamda doğal gaz faturalarını online anlaşma yetkisi olmayan noktalara yapmış birçok abonemizin doğal gaz arzı kesintiye uğramıştır.

Abonelerimiz faturalarını Faturamatik, Kredix ve PTT şubelerinde ödediklerinde anlaşma gereği kendilerinden fatura harici herhangi bir bedel alınmamaktadır. Yetkisiz ödeme noktalarında ‘hizmet bedeli’ altında vatandaştan ek ücret alınmakta olup, bu tarz ödeme noktalarının anlaşmalı olmadığını da ortaya çıkartmaktadır.

Abonelerimiz mağduriyet yaşamamak için fatura ödemelerinde daha bilinçli hareket etmeli ve ödeme yaptığı kurumun anlaşmalı olduğundan emin olmalıdırlar.

AGDAŞ tüm abonelerine yetkisiz ödeme noktalarına ödeme yapılmaması konusunda SMS ile bilgilendirme yapmıştır.

AGDAŞ’ın Online Anlaşma Yaptığı Kurumlar:

Anadolubank, Aktifbank, KuveytTürk, Ziraat Bankası, Halkbank, PTT, Şekerbank, Türkiye Finans, HSBC, TEB, Bank Asya, Finansbank, Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası, Denizbank, Vakıfbank, Yapı Kredi, Albaraka, Akbank, Faturamatik ve Kredix Ödeme Noktaları

Detaylı bilgi için AGDAŞ Çağrı Merkezi 444 54 99

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

AGDAŞ

Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş.


Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184