20.Geleneksel Hendek Kaymakamlığı Futbol Turnuvası, 17 Haziran Çarşamba, günün üçüncü karşılaşmasında Hendek Emniyet Müdürlüğü ile Alaybey Lokantası karşı karşıya geldi.
Hendek Emniyet Müdürlüğü 14. dakikada Semih’in golü ile 1-0 öne geçen taraf olurken ilk yarı bu skorla sona erdi. Tartışmalı kararlar ve itirazların yaşandığı ikinci yarının uzatma dakikalarında meydana gelen pozisyon sonrası her iki takım oyuncularının tartışması büyürken, bazı taraftarların da sahaya girmesi ile iyice alevlenirken, Jandarma ve Emniyet ekiplerinin biber gazı müdahalesi ile tartışmalar sona erdi ve karşılaşma tatil edildi, son karar turnuva komitesinde.
Hendek Emniyet Müdürlüğü: 1
Alaybey Lokantası:0
Saha: Hendek Suni Çim
Hakem: Ahmet Eşsiz
Hendek Emniyet Müdürlüğü: Ali Osman, Mesut Yılmaz, Hakan, Mustafa, Semih, Uğur, Selim, Furkan, Murat, İsmet, Atakan, Ümit, Celil, Oğuzhan, Ramazan, Yusuf
Antrenör: İbrahim Fatih Kaya
Alaybey Lokantası: Furkan, Serdar, Mustafa, Yılmaz, Kaan, Oğuzhan, Mustafa, Engin, Sefa, İhsan, Necmi, Rıdvan, Onur, İbrahim, Ömer, Mehmet, Ömür
Antrenör: Ömür Cömert





