20.Geleneksel Hendek Kaymakamlığı Futbol Turnuvası, 34 takımın katılımı ile Hendek Suni Çim Sahasında Hendek Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve İlçe Protokolünün başlama vuruşu ile başladı.
Açılış karşılaşmasına Ak Parti Sakarya Melletvekili Ali İnci, Hendek Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Emniyet Müdürü Kemal Aydınoğlu, Hendek İlçe Spor Müdür V. Ali İhsan Çokal, Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve sporseverler katıldı.
Turnuva öncesi Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Kaymakamlık kupasının 20.’si deniliyor ama beni çıkartarak 20 diyorlar. 1986-1991 yıllarına kadar devam ettiren kişi bendim, o dönem top oynayanlar var aranızda. Bir ara verildi ondan sonra tekrar başlandı onun için 20 deniliyor, inşallah yüzyıllar boyumca bu güzel turnuva kardeşlik duyguları ile devam etsin diyerek Sakarya ve Hendek genelinde gerçekleştirilen Spor yatırımları hakkında bilgiler verdi.
Başlama vuruşu Protokolden
20.Geleneksel Hendek Kaymakamlığı Futbol Turnuvası başlama vuruşunu Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve Hendek Belediye başkanı İrfan Püsküllü gerçekleştirirken, turnuvanın ilk maçının galibi ise Karaman Mahallesi oldu.
20.Geleneksel Hendek Kaymakamlığı Futbol Turnuvası 52 Ordu Fk ile Kahraman Mahallesi arasında oynanan maç ile başladı.
Başlama vuruşunun başlamasıyla her iki takımda atağa başladı 2. Dakikada kaleci topu elinden kaçırınca Hüseyin Avcı’nın vuruşu filelerle buluştu 1-0. Gol sonrası ataklarını sıklaştıran Kahraman Mahallesi 11. Dakikada Mustafa ile skoru 2-0 yaptı.
25+1. Dakikada 52 Ordu F.K Futbolcusu Uğur sakatlanırken, çağrılan ambulansla Hasataneye kaldırıldı.
İkinci yarının başlaması ile birlikte karşılaşmaya atak başlayan Kahraman Mahallesi, 27. dakikada Hüseyin Avcı ile bulduğu gol ile skor 3-0 oldu ve Gkalan dakikalarda başka gol olmayınca Kahraman Mahallesi ilk maçını 3-0 kazanan taraf oldu.
52 Ordu F.K:0
Kahraman Mahallesi:3
Saha: Hendek Suni Çim
Hakem: Ahmet Gürdal
52 Ordu F.K: Oğuzhan, Faik, Eyüp, Kaan, Tolunay,Samet,Mustafa, Muhammet, İlker, Onur,Uğur, Tolga, Veysel ,Mehmet
Antrenör: Ümit Gevher
Kahraman Mahallesi: Ünal, Sercan, Ali, Hüseyin Ç, Emin, Hüseyin A, Uğur, Mustafa, Oktay, İlkay, Ümit
Antrenör: Mirsat Küt
Goller: Dk 2-27 Hüseyin, Dk 11 Mustafa(Kahraman Mahallesi)





