Ana Hizmet Binası Meclis Salonunda

Hendek Belediyesi ana hizmet binasında bulunan meclis ve toplantı salonunda yapılacak olan meclise, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başkanlık edecek. 2026 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısında 9 gündem maddesi görüşülerek meclis üyelerinin oylamasına sunulacak.

4 Kasım 2026 Çarşamba günü saat 15.00’da Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis ve Toplantı salonunda gerçekleşecek olan meclis toplantısı, belediyenin sosyal medya hesabı “ facebook.com/tchendekbelediyesi ” ve belediyenin internet sitesi canlı yayın bölümü “ hendek.bel.tr/canli-yayin ” adresleri üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Meclis gündemi ise yine belediyenin resmi adresi olan “hendek.bel.tr/kurumsal/meclis-kararlari ” adresinden düzenli olarak yayınlanıyor.