BEYLİCE ORTAOKULUNDA KARDEŞ OKUL ŞENLİĞİ

Hendek Beylice Ortaokulu ile Adapazarı Özel Uğur Okulları arasında imzalanan Kardeş Okul Projesi kapsamında etkinliklere devam ediliyor.

BEYLİCE ORTAOKULUNDA KARDEŞ OKUL ŞENLİĞİ


İlk olarak Beylice Ortaokulu olarak ilimizdeki Uğur okulları ziyaret edildi. Burada sınıflar,salonlar ve laboratuvar etkinlikleri gözlendi, Sinema salonunda film izlendi. Daha sonra Uğur Okullarından gelen 30 öğrenci ve öğretmenleriyle Beylice O.O öğrencilerinin katılımı ile ilçemizdeki Yaşlılar Bakım Evi ziyaret edildi. 

Daha sonra iki okulun birlikte düzenlediği piknik etkinliği Beylice Ortaokulu bahçesinde yapıldı. Uğur okullarının getirdiği ve bağışladığı kitaplar öğrencilere dağıtılıp topluca sembolik kitap okuma etkinliği yapıldı.Bu etkinliğin akabinde karşılıklı olarak her gün okullarda uygun saatte yarım saat kitap okunacağı kararı alındı.

Daha sonra Uğur okullarının katkılarıyla getirilen sıra ve masalarla iki sınıf donatıldı. Getirilen spor malzemeleri ve hediyeler öğrencilere dağıtıldı. Ayrıca tüm öğrencilerin katılımıyla iki okulun anısına okul bahçesine “oya” ağacı dikildi.

 Beylice Ortaokulu Müdürü İbrahim Akın yapılan tüm organizede emeği geçen ve uzun yıllar Beylice Ortaokulunda Beden Eğitimi öğretmenliği yapan ve şimdi Uğur okullarında bu hizmetini sürdüren Burhan Atik öğretmenimize, Uğur Okulları idareci, öğretmen ve okulsahiplerine, Beylice Ortaokulu öğretmenlerine ve bu etkinliklerde emeği geçen herkese çok teşekkür etti.Topluca yapılan eğlence sonrası karşılıklı iyi dilek ve temennilerle etkinlik sona erdirildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184