ÇAMLICA İLKOKULU’NDA DEĞİŞİM

Çamlıca İlkokulu’nun gerek iç mekânlarında gerekse dış mekânlarında gözle görülür bir değişim göze çarpıyor.

ÇAMLICA İLKOKULU’NDA DEĞİŞİM


Çamlıca ilkokulun çevresine Hendek Belediyesi işbirliği ile yaklaşık 130 metre uzunluğunda duvar yaptırılarak hem okul yanındaki dereden gelen sel baskınlarından kurtulmuş hem de okul çevresi ile güzel bir görünüme kavuşmuş oldu. Ayrıca okul bahçesindeki çeşme ve Atatürk büstü de Belediye tarafından yenilendi.

Müdürlük Atamaları ile okula müdür olarak atanan Hüseyin Karakuş’un bu çalışmalarda büyük gayreti ve emeği olduğu göze çarpmakta olup; okul velileri, İdarecilerin Cumartesi Pazar günleri dahi okula gelip bizzat kendileri çalışmaların içinde bulunmaktadırlar dediler. Yine kendi çabaları ile okul bahçesine bir kameyle yaparak hem öğrencilerin hem de okul dışında mahalle sakinlerinin oturacakları ve dinlenecekleri bir yer yaptılar.
Okul, Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden onarım alarak çatısının değiştiği okul giriş merdivenlerinin mermer yapıldığı engelli rampasının yapıldığı okul wc kapılarının değiştiği, yemekhane ve wc’lerin bulunduğu salonun yarısının fayansla kaplandığı görüldü. Ayrıca yine MEB bütçesinden okulun yakıt sisteminin foil yakıttan kömürlü yakıt sistemine geçilerek değiştiği, okul çevresinin zaman ayarlı led ışıklarla ışıklandırıldığı görülmektedir.
Okul koridorları yarıdan aşağı lambri ile kaplanarak farklı bir görünme kavuştu.. Kısa sürede meydana gelen bu değişimden öğrenci ve velilerin oldukça memnun olduğu gözlenmekte olup her an yeni değişimler ve projelerin gelebileceğini söylemekteler.


Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 13:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz birincioğlu
Yavuz birincioğlu - 8 yıl Önce

Hayırlı olsun her yapılan hızmette kimin emeği varsa onlars minnetterız ama hendeğin neresinde 4 sınıf bir arada ilgilileri necatipaşa cağlayan ilköğretim olkuluna görmeye davet ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184