ÇOCUKLAR TALİMATLARINI VERDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Uzuncaorman Murat Nişancı İlk Öğretim Okulu Öğrencisi Muhammet Hüseyin Yaş bir günlüğüne Kaymakam Mustafa Ayhan’ın Makam koltuğuna oturarak talimatlar verdi.

ÇOCUKLAR TALİMATLARINI VERDİ


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Uzuncaorman Murat Nişancı İlk Öğretim Okulu Müdürü Şenol Arslan, Öğretmen İlknur Öztürk, Öğrenciler Muhammet Hüseyin Yaş, Şule Öz ve Keremcem Ateş, Kaymakam Mustafa Ayhan’ı Makamında ziyaret etti.

Mustafa Ayhan’dan koltuğu devralan Muhammet Hüseyin Yaş, bir süre misafirleri ile sohbet etmesinin ardından Eğitime daha çok önem verilmesi gerektiğini belirterek, Okulların gelişmesi için çalışmaların başlatılması, başarılı olan Öğrencilerin ödüllendirilmesi, Okullarda yapılan Sosyal etkinlerinin çoğaltılması ve Okullarda Güvenliklerin arttırılması talimatlarını verdi.

Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendeğin her geçen gün geliştiğini belirterek Okulların fiziki ortamlarının daha güzel hale getirerek Öğrencilerin daha güzel ortamlarda Eğitim almaları için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

Yapılan sohbetlerin ardından Kaymakam Mustafa Ayhan Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.






Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184