Cumhuriyet İlkokulu Gerçekleri

Cumhuriyet Okulu Sıra Yok Diye Açılamadı haberimizin ardından yaşananları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Cumhuriyet İlkokulu Gerçekleri


9 Eylül Pazartesi günü yayınladığımız “Cumhuriyet Okulu Sıra Yok Diye Açılamadı” haberimizin ardından haberimize karşı yapılan suçlamalara karşılık cevabımızı bu Haberimiz ile veriyor ve takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.
 
Neler yaşandı?

Cumhuriyet İlkokulu inşaatının bittiği ve 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına hazır olduğu Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Hendek’te hizmet veren bir Haber sitesi tarafından 30 Ağustos Cuma günü kamuoyuna ilan edildi.

Ak Parti ve Gazeteci arkadaş Cumhuriyet İlkokulu hazır diyor fakat okulun sıraları yetişmediği için okul açılamıyor ve Eğitime başlayan 1. sınıflar okul sıraları yetişmediği için eski okullarına geri gönderiliyor.

Ardından Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli kendi sosyal medya hesabından açıklama yapıyor ve Veliler konuyla ilgili bizlere ulaşıyor.

Bizler de bu durumu "Cumhuriyet Okulu Sıra Yok Diye Açılamadı" başlığıyla yayınlıyoruz ve haberimize yaklaşık 1 yıldır tarafımıza mail göndermeyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden tarafından jet hızıyla cevap gönderiliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün cevabını İlçemizde faaliyet gösteren iki haber sitesi yayınladı. Bu haber sitelerinin yaptığı haberde İlçe Milli Eğitim Müdürünün açıklamasına göre; Cumhuriyet İlkokulunun sıra haberleri yalandı. Yani bizler onlara göre yalan haber yaptık.
 
Fotoğraflar bu sabah çekildi

Bizleri yalan haber yapmakla suçlayanlar fotoğraflar iyi bakabilirler. Fotoğraflar bu sabah Cumhuriyet İlkokulu önünde çekildi. Okulun sıraları indiriliyordu. Yalancı duruma düşürüldüğümüz sıraların okula taşınması esnasında çektiğimiz fotoğrafları kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. Zira doğru haber için belge çok önemli.

Fotoğraflarda İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet İlkokuluna sıralarının taşınmasını denetlediği görünmekte.

Kim yalancı?

Sıra yüzünden Okul açılamadı diyen biz mi yalancıyız?

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatının Cumhuriyet İlkokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına hazır diyerek açıklamasını haber yapan Gazeteci mi yalancı?

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün açıklamasını haber yapan Gazeteciler mi yalancı?

İlçemiz Cumhuriyet İlkokulunun yapım işi devam etmektedir. Geçici kabulü yapıldığında okulumuz Eğitim Öğretime açılacaktır. Okul sıraları tamamlanmadığından okulun açılamadığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü mü yalancı?

Yaşananların ardından bu sabah sıraların okula taşınması ile birlikte Öğrencilerin yeni okullarına ne zaman döneceği ise Veliler tarafından merakla bekleniyor.


Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2019, 18:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan candan
Hakan candan - 5 yıl Önce

i̇lçe milli eğitim müdüründen alınan haberi paylaşan akp ilçe başkanlığının haberini yapan haberci yalancı. yalan tamlaması.

Erkan ünal
Erkan ünal - 5 yıl Önce

başkan bırakın kavgayı okul ne zaman açılacak bilgilendirilmedik.

Hakan candan
Hakan candan - 5 yıl Önce

adam 1 saat önce paylaşım yapmış ana okulunun içini. millet başladı çoktan okula buradan sesleniyorum bayram geçtikten sonra kına yaksın herkez

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184