DR. CEVAHİRCİ KARİYER GÜNLERİNİN KONUĞU OLDU

HİMDER (Hendek İmam Hatip Mezunları ve mensupları) Derneğinin başlattığı Kariyer günlerinin konuğu Dr. Ender Cevahirci oldu.

DR. CEVAHİRCİ KARİYER GÜNLERİNİN KONUĞU OLDU
Kariyer günleri kapsamında çeşitli branşlarda görev yapan Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olanlar,öğrenciler ile buluşmasına devam ediliyor.

HİMDER Başkanı Fatih Tazim, Yönetim Kurulu üyeleri ve Dr. Ender Cevahirci mezun olduğu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıflar ile bir araya geldi.

12.sınıf öğrencileri ile bir araya gelen ve mezun olduğu okulda sınıfa giren Dr. Ender Cevahirci Doktorluk mesleği hakkında bilgiler verdi ve öğrenciler ile bir süre sohbet ederek hasret giderdi.

Kariyer günlerinde öğrenciler ile bir araya gelerek mesleğini anlatan Dr. Ender Cevahirci HİMDER Başkanı yönetimi ve Okul Müdürüne teşekkürlerini iletti.

HİMDER Başkanı Fatih Tazim’de 2018 yılının ilk kariyer günü programını gerçekleştirdik. Zaman içerisinde okulumuzdan mezun olmuş farklı değerlerimiz ile kariyer günlerini düzenlemeye devam edeceğiz. Böyle güzel fırsatı bize veren Okul Müdürümüz Osman Yılkın’a, Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.





Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184